En helt vanlig dag på jobbet
Omärkta uttag jag hater er, dö i en eld. Trodde det skulle bli en lugn måndag med lite patchning av nya datorer och kassor när jag kom till kontoret igår. Så fel man kan ha, det tog mig 3h att patcha 4 datorer och 3 kortläsare (brukar gå på typ max 10min). De har nämligen renoverat stället och återanvänt en panel samt inte markerat upp uttagen så ingen visste vart skiten gick till för port. Jag fick alltså stå och köra bingo nere i kopplingsrummet tillsammans med telefonsnubben och hoppas portarna som var nerskrivna fungerade. Det positiva i det här var att jag slapp konfa om kortläsarna och förmiddagen gick väldigt fort trots att jag fick sen lunch. Nåväl jag fick det att fungera innan de skulle öppna kassorna i alla fall och på något konstigt sätt kul ändå att få mecka lite även om det var strul.
 
Igår efter jobbet åkte vi till lägenheten i Farsta och slängde det sista skräpet och jag torkade av lite. Även om vi ska ha flyttstäd så kände jag att man kan ta lite ytligt. Vi ska dit ikväll igen och träffa han vi hyrt av och lämna över nycklarna och se över lägenheten för att få vår deposition tillbaka. Är ett nervvrak över det hela, borde inte vara för vi har skött lägenheten och inte satt upp något på väggarna etc. Men när det handlar om så mycket pengar som vi lagt i deposition, då är man ändå nervös att nått är fel även om jag bestämt vet att inget är fel. Det kommer bli skönt att lämna ifrån oss nycklarna iaf och ha det avklarat så man kan fokusera på annat. När vi väl kom hem till sambons morföräldrar så åt vi middag och sen satte oss framför tvn, där satt vi resten av kvällen. Jag satt och sydde på en ny påse började brodera nytt mönster, otroligt avkopplande och väldigt skönt. Jag tog ingen dator med mig så att sitta och sy kommer bli kvällarnas aktivitet denna och nästa vecka. Tyget jag beställde till klänningen kommer troligen nästa och inte denna veckan, men det gör inget. Har något att se fram emot!
 
Sitter och kollar på en ny kamera också. Vill dokumentera syprojekten och filma så frågade i sagogruppen jag är med i på Facebook efter en bra nybörjarkamera. Vill dessutom ha en för att dokumentera träningen, kommer ta tag i den ordentligt nu när jag flyttar ner och kosten. Den jag har nu är helt duglig och inga större fel på, dock är den ett par år gammal och jag vill bli bättre på att fota så kände att nu när det blir dubbellön i sept så kan jag unna mig en ny och en vettig kamera. Just nu lutar det mot en från Olympus serien som en i gruppen tipsade om.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress