In the middle
 
Kaffe behövs på jobbet, men när jag kommer hem blir det te. Jag dricker typ aldrig kaffe hemma, det är inte ofta te heller men det har blivit mer av det på senare tid. Oftast är det ju Pepsi Max som jag förbrukar på tok för mycket för mitt eget bästa kan jag känna.
 
Igår satt jag från att jag kom hem från jobbet till strax innan 23 och sydde på min struthätta, haha, men något måste man ju göra när man inte har datorn med sig. Jag har kommit så långt att jag har sytt ihop alla delarna med varandra nu, ska bara sy in lite kanter innan jag syr ihop de sista hörnen etc. Jag vart nästan lite mer nöjd med den ajg syr nu, men vi får se när den är helt klar. Funderar på att brodera kanterna också, det gjorde jag inte på den första jag sydde. Nu gjorde dessutom struten inte lika djup.
 
Bara tre dagar kvar på radion nu, shiet vad tiden gått fort alltså. Känns nervöst men också spännande men nya utmaningar. Hinner ladda hemma i 3 dagar innan jag börjar vilket är skönt faktiskt, hinner man få ordning på det sista och fixa med saker man behöver. Kommer antagligen behöva pyssla med lägenheten för vi blir nog inte klara i helgen, varför äger jag så mycket skit för?!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress