Never again, in a while
Kaos hemma i lägenheten, stökigt och damm överallt. Sambon och jag kom överens om att hiva hela sängstommen samt gaveln, dessutom slänger vi även byråerna som vi har i sovrummet då flera av lådorna gick sönder i senaste flytten. Så nu ska vi på jakt efter ny sängstomme, gavel och byråer från IKEA men vi får ta det vid lönen så tills dess får sängen stå på golvet i sovrummet. Gud förbjuder att vi inte får för oss att flytta på x år nu.
 
Alltså jag har sjuk träningsvärk. Körde konditionspass igår på gymmet, började med att springa 5km på löpbandet och lyckades hålla mig på nivå 8 ett bra tag men kände av insida lår och fick gå ner till 7 ett par minuter innan jag kunde köra på 8 igen. Man ska ju inte byta nivå sådär egentligen utan springa på samma men jag bara kände att något går sönder om jag pressar mig själv för hårt. Efter det körde jag tre varv med kettlebellsen innan jag gav upp, körde slut på mig själv ännu en gång så mådde smått illa efterråt men antagligen för att jag var hungrig. Proteinshaken löste iaf problemet, mådde betydligt bättre efter det.
 
Efter jobbet hade jag tänkt träna, men känner att jag behöver göra saker hemma så det får bli imorgon istället. Ska hem och börja packa det sista och sen ska jag sätta mig och spela. Behöver koppla bort hjärnan lite känner jag och sambon skulle spela brädspel så han kommer inte vara hemma. Önskar så att jag fick vara på medeltidsveckan men ska man flytta så ska man, får åka nästa år.
 
 
Sandra

Det är så himla slitigt att flytta! Jag vill också till medeltidsveckan!

Svar: Jah, men nu är det äntligen över! Surt att missa medeltidsveckan dock :( men jag har bokat in medeltida jul så gud förbjude att den måste avbokas :P
Alexandra

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress