Nya utmaningar & flytt till Linkööping
En del av er kanske har listat ut det redan men jag har försökt att inte skriva nått om det. Men det är nu klart att vi flyttar tillbaka till Linköping i slutet på augusti. Jag hade sedan ett par månader tillbaka bestämt mig för att säga upp mig och flytta ner till Linköping. Det är inget fel på mitt nuvarande jobb, jag trivs verkligen hur bra som helst men vi har inte fått någon ny lägenhet här och vi känner att det får räcka med att bo i flyttkartonger nu. Det har tärt på oss, men framförallt mig att inte ha något eget här uppe. Så i förra veckan var jag nere och började packa upp en del i lägenheten hemma i Linköping, samtidigt fick jag ett samtal om en intervju på en gymnasieskola i närheten av där vi bor. Var där på intervju i fredags och tyckte det gick OK, inte min bästa intervju och var lite orolig att det inte gick hela vägen. Well it did, de ville anställa mig och here I am med ett nytt jobb vilket är otroligt skönt eftersom jag slapp gå hemma arbetslös. Så nu väntar jag bara på alla papper och sen kör vi i september, ska bli sjukt spännande och samtidigt är jag så jävla skraj eftersom jag aldrig vart lärare på så sätt mer än att ha hand om scouter eller grupper på dreamhack. Det kommer nog gå hur bra som helst.
 
Det är alltså flytt på G, sambon körde ner alla flyttlådor när jag var på Malta med hjälp av sin far. Det är tomt i lägenheten kan jag ju säga. Det enda vi har kvar är nödvändiga saker i köket och sen toalettsaker vi måste ha fram tills vi flyttar helt. Sen har vi sängen, byråer och datorerna med bord kvar som dock åker ner den 13e augusti så vi får sova på luftmadrass den sista veckan som det ser ut just nu men det kommer gå bra.
 
Så nu ska jag jobba 3 veckor till innan det bär av helt ner. Det är vemodigt att sluta på SR för jag har haft så kul och lärt mig otroligt mycket det här året jag varit där. Men i slutändan måste man tänka på sig själv och jag trivs inte lika bra här uppe som i Linköping. Kommer bli så skönt att ha nära hem till familjen och mina tjejer som jag ser allt för sällan. Så nu taggar vi nytt jobb och en underbar samt intressant höst!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress