Stressar ner
Jag har under ett par månader varit väldigt stressad på grund av boendet men också över träningen. För att lugna ner mig och försöka koppla av så har jag börjat sy för hand. Min struthätta är snart klar, det blev en lång paus på den nu under semestern. Sen broderar jag också efter ett mönster jag köpte på Medeltidsmuseet i Stockholm, avkopplande och man slutar tänka så mycket på allt runt omkring. Nästa projekt blir att sy en linneklänning och så småningom ska jag sy en överklänning till den också i ylle.
 
 
Hade lite ångest när jag skulle klippa. Ylle kostar liite mer än linnetyg, men det gick bra. Jag hade sambon som stöd när jag klippte ut mönstret, haha!
 
Innan jag kom hem så var jag på gymmet och körde första riktiga passet efter semestern. Körde jag lugnt eller all in? ALL IN såklart, det blev bara kondition idag där jag började med 40 minuter på löpbandet och sprang 5km. Helt okej tycker jag, sen körde jag tre varv med cirkelträning och använde kettlebellsen. Körde helt slut på mig men fegade med vikterna lite och körde "bara" 8kg. Det räckte dock för jag har redan ont överallt, skönt var det dock trots att jag mådde liite illa på vägen hem.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress