Syprojekt & stressa ner
Nytt projekt i väntan på tyget jag beställt. Klippte ut delar innan vi skulle sätta oss på bussen igår, det blir en tvåfärgad struthätta i grått och mörklila. Började fålla bitarna igår och hann med tre och en halv tror jag innan vi var framme med bussen. Trodde nog aldrig att jag skulle tycka om att sy för hand så mycket som jag faktiskt uppskattar att göra det nu. Från början fanns det ingen tanke på att sy för hand, jag skulle prompt ha en symaskin, well vi ser ju hur det gick (ska dock försöka inskaffa mig en).
 
Anledningen till att jag faktiskt började sy var för att sänka stressen. Efter två inbrott med nästan 1 år precis i mellan varje så har jag sovit extremt dåligt då jag vaknar av varenda ljud. Jag har vart så sjukt stressad över att lägenheten vi bott i inte varit våran och rädd att något skulle hända i den etc. En blandning av det mesta med andra ord som gjort att hjärnan gått på högvarv. Så jag började helt enkelt sy för att kunna och få semester i hjärnan om man kan beskriva det så. Det har i alla fall funkat och jag är ifs fortfarande stressad men långt ifrån den nivån det var innan, syprojekten ger mig någon form av avslappning och det är väldigt skönt.
 
Underhållningen på bussen igår var att fålla kanterna, tar tid det gör det. Avslappnande dock!
 
Fick sms att mina tyger är skickade så de kommer under veckan. Så till helgen kan jag börja sy på min klänning med andra ord, ska bara packa upp fler kartonger först..
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress