Tillbaka till vardagen
Aisling 
 
Tillbaka till vardagen igen efter 2 veckors semester, det känns som jag varit borta längre haha. Kom tillbaka till Sthlm igår och landade i lägenheten vid 22 tiden ungefär. Trött som stryk efter en lång bussresa från Jönköping men vi hade en väldigt trevlig helg på Öland tillsammans med 4 kompisar. Åkte i fredags eftermiddag och kom tillbaka igår efter 14 tiden nån gång, sen satt vi på en buss från 17 till 21:30 vilket var mindre kul men jaja. Jag är lite sliten nu, det har varit mycket åka fram och tillbaka förra veckan. Haft en väldigt bra semester trots allt åkande fram och tillbaka.
 
 
Veckan på Malta var precis som vi önskade oss, mycket sol och väldigt varmt alla dagarna. Det var omkring 34 plus varje dag nästan och hotellet var mysigt och helt OK med det vi hade förväntat oss. Vi låg vid poolen på förmiddagarna och sen på eftermiddagarna shoppade vi eller åkte iväg på annat. Det räckte gott och väl med att ligga på förmiddagen vid poolen, den var uppe på taket så vi hade kalas utsikt och det blåste lite lätt hela tiden så vi svettades inte ihjäl. Förutom shopping och smoothies hela veckan så var vi även iväg på en sightseeing med buss en hel dag. Fick även in träning under veckan, mamma och jag sprang varje dag förutom två på löpbandet inne på gymmet och jag hade en fantastisk födelsedag med solsken och likaså hade mamma. Precis vad vi ville!
 
 
Efter att vi landade i Sverige igen så har jag umgåtts med familjen och vänner. Var kvar i Jönköping tills i onsdags förra veckan, sen åkte jag upp till Linköping tors-fred för att få umgås med min andra hälft och ha kvalitetstid innan vi åkte till Öland på fredagen tillsammans med våra kompisar. Brädspel, grillning, bad och ett besök i Borgholms slottsrutin bjöd helgen på och mycket skratt. Kommer verkligen göras om flera gånger i framtiden. Fick till en väldigt fin bild på mig och sambon också som får avsluta detta inlägget <3
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress