Uppackning & vikingamarknad
Sista veckan på radion nu, sjukt tråkigt men roligt med nya utmaningar! Jah alltså shiet vad tiden går fort, redan sista veckan att jobba i sthlm. På fredag gör jag min sista dag och sen börjar jag på skolan i slutet på nästa vecka, kommer gå hemma 3 dagar först men då ska jag träna och preppa mig inför nya jobbet så det är bara skönt.
 
I helgen så var jag förbi vikingamarknaden Lionga Ting med sambons systrar och enas respektive. Så sjukt mysigt och mitt medeltidshjärta värmde extra som vanligt, det var mysigt eftersom jag missade medeltidsveckan. Vi var där ett par timmar innan vi begav oss hem och såklart hittade jag massa fint, synd man inte kan köpa allt!
 
Fynden jag gjorde på marknaden, älskar muggarna!
 
Marknaden må vara av slaget mindre, men det gör absolut ingenting! Älskar den ändå :)
 
I helgen har vi packat upp och sen har vi packat upp lite till. Alltså fan vad grejer man samlar på sig och då tog vi ändå inte med allt vi ägde när vi flyttade till Stockholm. Vi fick iaf upp allt från lådorna med köksgrejer så vi har ett fungerande kök nu vilket är skönt. Sen packade vi in alla kläder (dock fick inte allt plats) men vi behöver köpa en byrå för det är lite trångt just nu. Det blir nästa helgs projekt att inhandla en sådan och sen moppade jag av golvet i köket två gånger innan vi lyfte in bordet jag fått låna av mor och skruvade ihop stolar. Sen var svärföräldrarna och två kompisar förbi och käkade med oss mitt i allt flyttkaos. Så mysigt att sitta i vårt kök hemma i Linköping (även om det såg förjävligt ut i övriga lägenheten xD), nästa helg kommer mina föräldrar upp och ska hjälpa oss med så mycket som möjligt.
 
Påväg hem från gymmet i fredags, trivs så bra i Linköping. Det här kommer bli bra, magkänslan är bara bra!
 
 
Amanda Niclasson

Fina bilder!

Svar: tack så mycket! :D
Alexandra

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress