DH slutade i sjukdom och redan andra advent är förbi
Dax att komma tillbaka till rutiner efter Dreamhack och en vecka i sängen. Jag blev såklart sjuk som stryk efter Dreamhack, som alla andra, och låg hemma hela förra veckan med en riktigt elak förkylning. Den är inte bättre men jag kan inte vara hemma mer från jobbet så var bara att masa sig upp ur sängen imorse efter för lite sömn. Ibland får man bara gilla läget och göra det bästa man kan av situationen helt enkelt.
Dreamhack var som alltid mysigt och lika roligt som vanligt, det är som en extra familj eftersom man umgås så mycket och intensivt under veckan man bygger. Även om jag blev sjuk på köpet så var det värt det alla gånger, det är det alltid och så är det skönt att komma bort från vardagen lite också. Dessutom så kom en polare från Australien så det var riktigt kul att träffa honom, jag fegade inte ur denna gången utan vi tog ett gympass tillsammans under byggveckan. Han hade sönder mig och fick mig att kräkas, men jag har nog aldrig varit så pigg efter ett pass och fått en sån kick som då. Nu blir det dock promenader fram tills halsen är hel och inte har vita prickar innan jag vågar kötta på gymmet igen.
Låg som sagt sjuk hela förra veckan så det här med att sköta maten gick inget vidare. Tillbaka på ruta ett igen men jag fick en ny matkasse igår så det är bara att köra. Denna veckan fick jag väldigt rolig mat ändå måste jag säga, förra veckan var helt OK den också och har en del kvar därifrån jag måste tillaga innan det blir för gammalt. Var väldigt mycket pasta förra veckan dock, det kändes sådär men denna veckan var det lite mindre. Har dock hur mycket potatis som helst från förra veckan som inte gick åt så funderar på om man skulle göra jansons och frysa in till jul så hjälper man mamma lite.
Har nästan julpyntat klart hemma i lägenheten. Ska göra det sista nu ikväll eller imorgon kväll, jag insåg hur mycket pynt vi har hemma haha. Men det är så mysigt med allt julpynt, jag älskar att få pynta och lyssna på julmusik. I samma veva ska jag tvätta allt vi hade med oss till Dreamhack, inte orkat det än eftersom jag låg sjuk förra veckan så det blir att boka stugan i veckan.
 
Jag gjorde ett inlägg på min Instagram om hur jag 2013 stod i duschen och grät över hur fet och ful jag kände mig. Jag blir ganska ledsen när jag tänker på det, men sen kände jag bara att jag ville dela med mig att en viktresa inte är en dans på rosor. Jag är tillbaka på 105kg dvs 10kg upp igen eftersom jag var nere på 95kg innan sommaren. Vad fan gör man när motivationen inte finns längre till något man älskade att göra? Jo man tränar med en galen australiensare som tar sönder en ;) Skämt och sido, jag behövde det där passet för kärleken till träningen börjar sakta komma tillbaka. Hoppas halsen läker på snabbt så man kan komma iväg till gymmet igen!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress