Haircut (-̮̮̃•)۶ medeltidsfeeling
Rakade av håret igår, måste ju se anständig ut till julbordet i helgen samt till julhelgen. Rakade av mer än vanligt också, mest för att det hade sett väldigt lustigt ut då jag hade en utväxt och sen lite färg och sen kom min riktiga hårfärg haha! Så vi fick raka mer än vanligt, men det känns väldigt bra och vart så mycket bättre också. Fick ett par fartränder också på vänster sida av huvudet.
Sitter och funderar på om jag skulle ta tag i och klippa ut min medeltidsklänning, ja jag vet jag borde gjort det här i sommras när jag fick tyget men det har inte riktigt blivit av. Jag funderar dock på om jag ska klippa ut i ett lakan först för att se hur mönstret är, kommer behöva ligga på golvet för att få plats med mönsterpapper och tyget. Köpte ju ett grått tyg och sen ett härligt grönt tyg från Urda, det är första syprojektet för hand så vi får se hur det kommer att sluta.
Imorgon har jag lite APL besök att göra på förmiddagen och sen på eftermiddagen ska jag sitta med att föra in närvaro. Jobbar imorgon och på torsdag innan jag tar helg och åker till Stockholm. Hoppas hitta lite julklappar när jag är i storstan, vet iaf vad jag är ute efter så nu ska jag bara hitta det!
Blev som sagt riktigt nöjd med frillan, Nikita Hair i Linköping <3 alltid glad efter besök hos er!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress