Helg ❤ Stockholm
Idag tar jag helg till skillnad från alla andra som ska jobba imorgon också. Jag tog ledigt så jag inte skulle behöva stressa upp till Stockholm imorgon för att hinna lämna väska, då hade jag behövt åka redan innan lunch och då var det lika bra att ta ledigt istället. Medan mannen jobbar så ska jag köpa julklappar och käka med mina gamla kollegor på radion vilket ska bli väldigt roligt! Sen hem och byta om innan vi ska iväg med sambons jobb och gå på julbord. Kommer nog bli trevligt, ska iaf bli intressant och träffa hans kollegor.
På lördag sen ska vi också på julbord, men då ska vi gå med ett par kompisar istället vilket ska bli väldigt roligt. Då blir det operakällaren, dyrt så jag hoppas det är bra haha. Jag har förespråkat för en fördrink innan vi ska vara där, polarna verkade vara på. Ska vara i Stockholm hela helgen och åker hem på söndag igen eftersom jag ska jobba på måndag. Ser fram emot att träffa polarna och mannen också för den delen, ska erkänna att jag saknar Stockholm till och från väldigt mycket.
Jag börjar bli friskare nu iaf så jag hoppas kunna träna nästa vecka så jag kommer igång innan jul iaf, det kommer vara trångt efter nyår som vanligt och sen några månader fram tills en del ger upp. Jag har otroligt svårt för januari och februari på gymmet, det är ALLTID knökfullt med folk och det spelar ingen roll vilket gym det är. Jag funderar dock på en PT under våren för att få lite mer motivation och push under träningspassen. Det funkade riktigt bra i våras och jag tror det skulle vara perfekt för mig under våren. Det tråkiga är ju att det är så jävla dyrt, men i långa loppet så kanske det är värt det?
Det är så jävla kallt på kontoret på jobbet, kommer snart behöva ha vantar och alla andra ytterkläder på mig om jag ska ha kvar någon värme. Fan inte OK att sitta och jobba i sån här kyla..
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress