Julhelg ❆ Långledig
Landade i Linköping vid fem tiden. Har varit nere i Jönköping hos mina föräldrar och firat jul tillsammans med syrran och hennes familj samt bröderna. En väldigt mysig och lugn julhelg med god mat (om än för mycket) och fina julklappar. Vi åkte hem idag eftersom sambon ska jobba i mellandagarna medan jag är ledig så han måste åka till Stockholm imorgon, jag åker dock med! Tänkte passa på att gå på mellandagsrean i Stockholm när han är på jobbet i veckan.
Jag fick precis det jag önskade mig i julklapp, presentkort hos IKEA på 1k och sedan smycken från SNÖ som sambon gav mig <3 Fick ett set i roséguld, hur fint som helst och precis det jag hade önskat mig! Hoppas även hitta nu på rean något mer set ;) Sen fick jag även en telefonhållare av mamma också, vilket också behövs här hemma så det var bara bra klappar. Vi hade en mysig julafton, åt massa mat och sen kom även ena mostern på besök senare på kvällen. En lång men mysig dag, jag somnade så fort jag la ner huvudet på kudden.
Sen när vi kom hem idag var det bara att byta om och sen åka till sambons familj för middag. Lika mysigt som vanligt och fick även julklappar av dom, jag fick en sylåda (behöver verkligen det eftersom jag påbörjat medeltidsklänningen nu) och sambon fick en crockpot. Han och jag pratade om det igår när syrrans kille fick en av mina föräldrar att fan vi skulle kanske önskat oss en sådan i alla fall, men ja det behövs ju inte nu haha! Så nu har vi en vilket är sjukt nice, vi har länge velat testa göra pulled pork eller annat och jag vill testa göra gryta i den. Kommer bli fett nice!
Julklappen från sambon, älskart! Jag har redan börjat få en riktigt fin samling av SNÖ nu. Hoppas kunna hitta lite på rean som sagt, hoppas på lite tur!
Vi åker till Stockholm vid 19 imorgon, då tar vi tåget upp. Innan dess ska jag gå en runda på stan med sambons ena syster och kolla lite på rean här hemma i Linköping. Svärmor skulle nog också haka på en sväng tror jag, hinner ju en runda innan man ska åka iväg. Hoppas på fint väder i Stockholm också så man får lite härlig sol i ansiktet, annars får jag väl gå i Mall of Scandinavia. Hoppas hitta något på River Island också nu under rean, ÄLSKAR deras kläder och väskor.
Hoppas ni haft en underbar jul! God Jul i efterskott och god fortsättning ت
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress