Kallt igen ๏̯̃๏ Middag
Väderguden kan då inte bestämma om det ska vara varmt eller kallt. Snön är borta men idag är det minusgrader ute och halt som satan. Gled runt på vägen till jobbet idag, men fram kom man ju i alla fall och det är väl huvudsaken.
Efter jobbet igår så mötte jag upp moster för att ta en bit mat tillsammans. Vi gjorde ju det flera gånger i veckan när vi båda bodde i Stockholm. Nu ses vi vid högtider ungefär, haha, det är lite skillnad mot att ha träffats flera gånger i veckan. Men det var skönt att ha henne i Stockholm för då hade man någon från familjen i närheten och det gillade jag. Vi hade en väldigt trevlig middag igår i alla fall och var på ett ställe som heter Rico i Linköping, aldrig varit där innan men det var helt OK mat och väldigt tomt och lugnt vilket passade oss bra eftersom vi var trötta båda två. Vi pratade om allt möjligt och om vad vi ska göra i jul etc. Skönt kväll helt enkelt.
Efter jobbet idag ska jag ner på stan och köpa ett par "dra in magen trosor" så jag får lite plattare mage i min klänning som jag köpte nu till lördagens julbord. Det jobbiga med överflödig hud är att det inte liksom går att gömma om man inte har sådana trosor eller liknande på sig. Hoppas hitta något vettigt men det tror jag att jag gör, hittade ett par på H&M men ska kolla på Twilfit också. Ska bli skönt att komma iväg i helgen i alla fall!
Oh, jag blir så sugen på att boka en resa till Malta när det är sånt här väder, dock är det bättre väder där i juli. Man kanske skulle åka en sväng då med mamma igen eller fästmannen, tåls att tänka på!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress