Snö ☃ still sick as well
Finns inte så mycket inspiration just nu till att blogga, antagligen beror det på att jag inte mår så bra just nu. Jag har lite saker på gång dock som jag hoppas gå vägen, det kommer nog få mig på bättre humör! Sen är det nog så att jag är deprimerad eftersom det är 3e veckan nu med förkylningen, så himla irriterande att den inte släpper.
Gräsänka igen, min andra hälft åkte igår men som tur är ses vi redan på torsdag igen. Åker upp till Stockholm efter jobbet då vi ska på julbord med hans jobb på fredagkväll. Blir lite för ont om tid om jag ska åka efter jobbet på fredagen, nu hinner jag lämna av väskan etc och byta om i lugn och ro. Jag ska försöka passa på att äta lunch med folket på radion om de inte har fullt upp eller är borta någonstans. Sen ska jag handla lite julklappar också, det finns ju lite mer att välja på i huvudstaden om vi säger så.
I eftermiddag har jag ett möte, det är lugnt på dator fronten just nu och jag har hunnit ta igen det jag hade vilket är skönt. Så nu kanske jag kan packa nästa vecka istället för att lägga tid på att laga saker inför flytten till den nya skolan. Jag bokade dessutom en klipptid i eftermiddag för att göra något åt håret som ser förjävligt ut, det blir dock ingen färgning för jag vet inte om jag vill ha rött igen. Det är mer fokus att få ner barret, blir antagligen spara håret i "mitten" och raka av sidorna. Det är rätt skönt att kunna ta lite vax och bara dra bak det, morgonens rutiner går så mycket fortare om man har kort hår.
Ska bli skönt att få ordning på skatboet ⊙.⊙
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress