Stockholm ٩(×̯×)۶ Party
Alltså oh vilken underbar helg jag hade uppe i Stockholm! Det var precis vad jag behövde kände jag, verkligen jättekul. Åkte upp i torsdags kväll, var hemma hos sambons morföräldrar runt halv tio skulle jag tro. Somnade så fort jag la huvudet på kudden och sen sov jag fram tills att sambons väckarklocka ringde strax innan 07.
Medan sambon var på jobbet i fredags så åkte jag till radion och hälsade på killarna där, tog en lunch med dom och även en kaffe också innan jag drog ut på stan och jagade julklappar. Var jättekul och luncha med de, kändes hur naturligt som helst xD Stannade även och tog en kaffe med dom innan jag drog ut på stan och köpte julklappar till sambon och syrrans minsta tjej.
I fredagskväll var vi på årets första julbord också med sambons jobb på Carlhälls gård, vi tog ett par glas vin på en skybar innan med hans kollegor. Sen åkte vi båt ut till Carlhälls gård och var där till 23 tiden, det fick bli en tidig kväll då vi båda var trötta och det verkade dessutom de flesta av hans kollegor vara så vi var inte ensamma om att ta tidig kväll. Kände också att om vi ska på ett julbord till så behöver man ju vara lite pigg till det också. Men det var jättetrevligt, fint ställe och väldigt trevliga kollegor som sambon har så det var en lyckad kväll.
I lördags tog vi en fika på söder innan vi gjorde oss iordning och åkte på julbord nummer två. Hann med en snabb sväng på stan också. I lördags var vi på Opera källaren och käkade med 8 andra kompisar, det var riktigt bra och riktigt roligt! Jätte mysigt med live musik och god mat, vill man lägga en slant extra så ska man absolut gå dit iaf en gång. Där satt vi till strax innan halv tolv tror jag, vi hade inte bokat bord på nattklubben och kände inte för att betala 150kr drinken så vi drog till en pub på Stureplan istället och satt där till halv tre tror jag innan vi hamnade på Hells kitchen... haha, dansade röven av oss men vid kvart över fyra sa mina fötter ifrån och vi åkte hem med en taxi. Vi hade så jävla kul och det var verkligen precis vad jag behövde just nu för att få lite motivation och må bra. Vi ska försöka göra om detta nästa år då det verkligen var en succé, alla hade skit skoj även om några vek av tidigare under kvällen.
Lyckad kväll om något! <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress