En helt vanlig dag
Igår blev det inget pyssel med den nya väskan som jag klippte ut i förrgår. Jag ska rita ett mönster på locket också som jag ska brodera, har inte riktigt kommit underfund med vad. Vill inte ha samma som på den första jag sydde. Satt i flera dagar och försökte komma på vad en sån påse kallas i boken jag läste och var skitsur när jag inte kom på det. Och imorse när jag läser påväg till jobbet så äntligen, sporran, är ordet de använder för påsen framför skrevet. Man blir lagom irriterad när man vet vad det är för ord men inte kan få fram det, sjukt irriterande.
 
Drog iväg till gymmet efter jobbet igår och körde ett enkelt axelpass, började med att löpträna först och var ynka 6sek ifrån mitt PB utomhus. Gargh så jävla irriterande, men nåväl jag kan springa på nivå 8.2 nu utan problem. Innan var det knappt att jag kunde springa på 6.5 och var inte i närheten av 7.0 förrns för någon vecka sedan. Det är ju ett blott minne nu kan jag ju säga. Otroligt roligt är det iaf! det är de här små sakerna som gör att man vill fortsätta och löpträna. Efter gymmet åkte jag hem och sen gjorde jag inte så mycket mer, sov så dåligt natten till igår så vi gick och la oss tidigt både jag och sambon. Rätt skönt ändå, sen var jag ifs trött imorse i alla fall men jag är en morgontrött person. Packade gymväskan imorse igen och drar till gymmet efter jobbet, tänkte nog bara löpträna idag. Lämnade handskarna och det hemma nämligen, svärmor och sambons ena syrra kommer förbi ikväll dessutom så tänkte att det är smidigast med löpträning då.
 
Längtar så till 12e augusti när vi åker till Gotland! Även om det bara blir några dagar på medeltidsveckan så är det alltid något. Men det som jag längtar till också är såklart Malta, bara 10 dagar kvar nu tills vi flyger! Det ska bli skönt att komma iväg och få sola lite och umgås med mamma. Resefebern har redan kommit och jag är lite nervös inför flygningen etc, vi ska ju mellanlanda och jag är orolig att vi inte hittar etc, men det ska nog inte vara något problem. Sen är jag lite orolig att inte hitta taxin när vi kommer fram till Malta eller att den inte kommer när vi ska hem, haha, vilka problem jag har. Men det kommer nog gå bra, mamma brukar kunna få mig att slappna av men man vill liksom att allt ska klaffa och gå bra när man reser utomlands. Sen händer en hel del andra saker också, men det kommer vi till längre fram.
 
Jag efter träningen igår i mitt snygga linne, man kan inte bli snyggare.
 
 
♡ ROXANA

Tröjan passar dig perfekt!!

Lycka till med träningen och resan till Malta..lite aviiis när man aldrig varit utomlands hehe :)

Svar: Tack så mycket :D
Alexandra

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress