Flyger snart upp i det blå
Bara 4 dagar kvar sen flyger jag och mamsen till Malta! Jag har sån resfeber och flygångest just nu, vilket är lite ledsamt för jag älskade att flyga när jag var liten. Nu får jag verkligen panik när jag går på planet, det gick bra förra året när vi flög men det är inte kul att må så här innan resan. Sedan inbrottet på förra jobbet och i lägenheten så är jag så sjukt nojig och paranoid för allt, stressar även upp mig för ingenting. Man vill ju kunna njuta av sin semester och inte sitta med ångest hela resan ner, gå runt med det och sen ha det på vägen hem också. Tänkte försöka boka en tid hos en läkare för att prata om det här med stressen och ångesten så får vi se om jag kan komma till en kurator eller något, jag sover inte så bra just nu pågrund av stressen heller..
 
Jag har inte hunnit sy något på flera dagar! haha, har bara inte hunnit de senaste dagarna vilket är lite tråkigt. Funderar på om jag ska ta med eller inte, men det lutar mot att inte ta med det. Orka förklara varför man har nålar i väskan etc. Däremot började plocka fram lite kläder igår som jag ska ha med mig, jag har bestämt mig för att ta med så lite som möjligt eftersom jag vill shoppa nytt på Malta. Kommer säkert bli som vanligt ändå eftersom man ska ha med bikinis och handduk plus att träningskläderna ska med ner. Men jag ska iaf absolut inte ha lika mycket som förra året, då använde jag inte ens hälften av det jag hade med mig ner. 
 
Var även på gymmet igår, hade glömt gymkortet så jag fick åka hem först och byta om. Jag var så nära och bara skita i det hela, men sätter man sig inte ner när man kommer hem så är det no problemo! Jag bytte om och åkte direkt igen, det blev axlar/bröst/biceps/triceps igår. Började med 15 minuter på bandet och sen körde jag några övningar, måste komma igång med att lyfta tyngre. Jag har blivit helt besatt av kalorimätaren, kommer jag inte över 500 känns det som ett misslyckande och det var så det kändes igår. Sen vet jag att det inte är ett misslyckande för jag åkte och tränade istället för att sitta hemma. Idag är det löpning och benpass som står på schemat, tänkte springa på nivå 7 i 30min och se hur långt jag kommer. Börjar bli lite glesare på gymmet nu, men det kommer ju ändra sig så fort semestern är slut för då ska ju alla träna bort semesterhullet.
 
Idag är det jobb & sen gymmet. Sen får jag se vad jag hinner med under kvällen, man hinner inte så mycket när man är hemma vid typ 20 på kvällen de dagarna man tränar. Ibland hade det varit skönt och bo både nära arbetet och gymmet så man inte är hemma runt 20/21 på kvällarna.
 
Mina nya löparskor är hur bekväma som helst, mycket nöjd so far. Jag har även inlägg i dem som är formade efter mina fötter så de verkligen sitter som de ska och ger det stöd jag behöver. Jag har ju inte turen att kunna ha neutrala löparskor.. eller damskor för den delen eftersom de inte kommer i större än 40-41 och jag behöver 41,5-42. Inte alls bitter, jag lovar ;)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress