Från långt till kort
'S tusa gràdh mo bheatha 
 
Ohh jag jobbar bara halvdag imorgon sen drar jag på semester i två veckor! Guh så skönt det ska bli att vara lite ledig igen, på söndag flyger vi till Malta. Landar nere i Jönköping vid halv sex på kvällen, ska direkt hem till föräldrarna och göra så lite som möjligt. På lördag ska mamma & jag handla det sista som solkräm etc inför resan, sen kommer vi få sova mellan åtta och tolv innan vi ska upp igen och åka till gbg. Eftersom planet går klockan 06:00 från landvetter måste vi åka runt ett, halv två.
 
 
Mina gymselfies har utvecklats lite, haha. Jag kom och tänka på en rolig grej imorse och det är att jag skulle aldrig klippt mig kort innan. Var på tok för rund i ansiktet för en kort frisyr, nu klarar jag inte av långt hår istället då jag har väldigt tjockt hår så det blir FÖR varmt. Speciellt på sommarn och när man tränar även om man sätter upp håret.
 
Såklart blir det gymmet efter jobbet. Ska köra ett ryggpass idag, det blir dock ingen löpträning då benen är värda lite vila efter gårdagens löpning samt benpass. Vi har gym på hotellet vi ska bo på nästa vecka, så ska försöka träna och inte lata mig för mycket men man kan ju välja att simma istället ;D
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress