Gräsänka ikväll & lite träning
Nu när det är så härligt väder ute så vill jag egentligen inte vara inlåst på gymmet, men jag vet att om jag slöar kommer jag hamna på ruta ett igen. Det hände nämligen förra året, då hade jag det jobbigt att komma tillbaka till träningen igen. Visst jag tränade "bara" 3 ggr förra veckan men det räcker just nu, denna veckan kommer jag nog hinna med mer. Vi har dock en hel del att fixa hemma innan jag drar till Malta i en vecka så kommer jag iväg 3ggr i veckan innan dess så är det OK! Det ska iaf bli skönt att träna idag även om solen skiner ute, jag ska löpträna och sen blir det att kötta axlar och bröst. Funderade även på om jag ska köra nån cirkelträning också för att verkligen göra slut på mig själv. Det är skönt ändå att kunna lägga sitt egna schema, jag srpringer numera 30min som uppvärmning istället för cross trainern. Det är så SKÖNT att jag kommit från den maskinen faktiskt, den är inte rolig.
 
Jag kommer vara ensam hemma ikväll. Sambon ska på grillkväll med sina kollegor hemma hos en av dem, så jag får roa mig själv hemma. Jag vet ifs vad jag ska syssla med, ta hand om tvätt och sy klart min väska som jag klippte ut igår. Så det blir inte mycket mer än så, kolla på SGDQ också antagligen som går nu på twitch (summer games done quick), där man samlar in pengar till Läkare utan gränser. Riktigt kul och se speedruns, ikväll är dessutom en del spel som jag vill se också. Sen ska jag försöka laga nått att äta också, funderar på att köpa med mig en sallad hem för enkelthetens skull när jag ändå är ensam. Jag försöker dessutom hitta lite fler mönster till saker jag kan handsy, de tyget jag har hemma just nu räcker inte till något större. Jag skulle vilja handsy en strut men jag tror inte jag har ylletyg nog, får åka ut och köpa mer eventuellt för jag vill nog ha en lite roligare färg isf och inte grått. En strut ska du inte sy i linne, du kan men ylle är ju det de ska vara eftersom den ska hålla dig varm. Jag har köpt ett gäng mönster för kläder när jag varit på Medeltidsmuséet, men jag behöver nog en symaskin och ett sybord för det. Det är en aning trångt nu på skrivbordet så jag har börjat kika på sybord att ha i ett hörn hemma.
 
Nu har jag dessutom lagt om bloggen (igen, jag vet) till den nya adressen! Lúthien, men eftersom specialtecken är meckigt fick det bli luthien.nu istället. Lúthien är mitt alvnamn, som den nörd jag är fick det bli så då jag inte vill gå tillbaka till niiinen även om det är ett nick jag använder också. Jag vill kunna skriva om allt på bloggen och inte bara träning även om det är en stor del av min vardag också. Det kändes så inrutat på något sätt, det här känns mer som jag så nu kör vi på det istället!
 
Min broderi jag köpte på Medeltidsmuséet sprättade jag upp och började om med i förrgår. Nu när jag köpt mer tråd så kunde jag ta lite andra färger, den kommer inte bli historiskt korrekt men det gör ingenting :)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress