Stickskador & ryggpass
I helgen har vi gjort så lite som möjligt faktiskt. Det enda inplanerade vi hade det var tvättiden igår och då tvättade vi nog allt som gick att tvätta. Passade på att tvätta madrassöverdragen och allt sånt igår när vi hade långt pass och bokade samma pass nästa vecka så vi kan ta täcket och kuddarna, ska nog passa på att ta soffans klädsel också när jag ändå är igång. Vi skulle behövt städa men det har varken jag eller sambon haft lust till så det får vi ta i veckan istället. En lugn helg utan några måsten förutom tvätten då var nog det vi behövde, jag var på gymmet igår också och sprang 3km samt körde ett kort ryggpass innan jag åkte och handlade lite för tacomys. Sprang in på 25:50 så det gick fortare ute sist, men jag är iaf på en bra tid inomhus på bandet och kunde springa på nivå 8 utan problem igår vilket är så skoj! Det är verkligen sånna saker som gör att man orkar med att träna över 5 gånger i veckan, denna veckan blev det dock bara 3 pass för idag hade jag ingen lust med att träna. Däremot åker kläderna ner i väskan imorgon så jag kan åka efter jobbet!
 
Medan vi tvättade igår så satt jag hela dagen med att brodera ena sidan på min vikingapung som jag handsytt sedan i torsdags (sakta men säkert). Fick slut på den mörkgröna färgen dock så jag gjorde en fuling och klippte ut en ny bit i yllet och broderade med annan färg istället, vart bra det också! Men ska köpa mer mörkgrönt så jag kan göra klart den andra också. Är riktigt nöjd med resultatet om jag får säga det själv för att vara försöka gången jag gör något sånt här, mina sykunskaper är ju inte de bästa heller. Nu är den i alla fall klar efter många stick och svordomar, satte dit mina initialer också när jag ändå var igång. Nästa projekt är en annan form av bältesväska, men jag måste hitta ett bättre mönster. Det jag hade med mig hem senast var så litet och jag kunde inte få ordning på det till rätt skala (tålamodet är ju inte det bästa direkt).
 
Så här blev resultatet! Är så nöjd med den, fodrade med linne inuti då jag ska ha mina sytillbehör i den här pungen och vill inte att allt fastnar i trådarna av broderierna. Kul och kommer göra fler helt klart!
 
 
Nu ska jag göra mig redo för sängen, det vankas jobb imorgon igen. Tur jag har semester snart igen! Vi åker inte nästa söndag men vecka efter, då lyfter planet till Malta och det ska bli riktigt skönt att komma iväg. Även roligt att få lite ensamtid med mamma också och fira våra födelsedagar tillsammans. Jag åker ner till Jkpg på fredagen så vi hinner fixa det sista innan vi ska åka på söndagsnatten, planet lyfter ju klockan 6 från Gbg till Munchen och jag hoppas inte på några förseningar, vi ska ha 1.25h på oss att ta oss till rätt gate i Munchen så hoppas det går smidigt. Har redan fått sån resfeber :S usch, hade inga problem med flyg när jag var liten men har fått värsta feta ångesten sen jag var på Grand Canaria med en tjejkompis för 6 år sen. Skönt ändå att jag flyger med mamma, det gör det hela lite enklare.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress