Dagstur & träningsform
Hemkommen efter en dag hemma i Linköping och Norrköping. Åkte i förmiddags och var nere till lunchtid, anledningen till snabbvisiten var för att hämta ut ett paket som kommit från LA! Jag har äntligen fått mitt linne och min tshirt som jag beställde från Arnolds Schwarzenegger's Come with me if you wanna lift event som han körde i våras. Han har dock bestämt att köra igen och har 8 dagar kvar som man köpa, denna gången la han även till kepa och gympapåse. Jag är SÅ sugen på att beställa det också, men det får räcka med det jag hämtade ut idag. Satt bra gjorde de också, iih jag är som ett barn på julafton verkligen. Var dock inte det enda jag hämtade hemma i Linköping, min nya klocka från Daniel Wellington hade kommit också så den hämtade jag. Sen hittade jag min digitalkamera i förrådet!! Asså jag trodde jag tappat den eller så men jag hittade den tack gode gud och det fanns bilder på den från 2013, såg inte klok ut! Men tänkte visa det en annan dag. Efter att jag hämtat allt det där så tog jag såklart en glass på Bosses innan jag åkte tåget till Norrköping och mötte upp en killkompis och tog en fika tillsammans. Tog även en promenad också innan vi sa hejdå och jag gick till bussen, kul för det var längesen vi sågs!
 
Mycket mer har jag inte hunnit med idag, sitter hemma nu och kollar på lite på youtube och äter oliver. Jag är rätt trött så ska nog sova om en liten stund tänkte jag, imorgon vankas det träning nämligen! Jag ska åka och löpträna tänkte jag, ska börja sakta och försiktigt imorgon för jag mår mycket bättre nu och hoppas kunna köra iaf 2 pass till innan jag går på semester på fredag. Kommer ta med träningskläder ner till Dreamhack också så jag kan träna när jag är där och bygger samt när vi är kvar hos föräldrarna efterråt. Ska bli skönt att komma igång med träningen nu, jag är så rädd att det kommer vara tillbaks till ruta ett liksom. Har ju dock bara vart en vecka utan träning men det känns som jag inte har tränat på en månad haha. Weird, men det är så det känns kan dock vara så jag känner så för att man ätit massa onyttigt och inte tänkt på kosten alls under tiden man vart sjuk. Men det är måndag imorgon och varför inte starta om igen, så back till proteinpulver etc imorgon och så kör vi. Tänkte lägga det i påsar till dreamhack så det blir smidigare att få med, orkar inte släpa på hela påsen. Ser hur som helst fram emot att komma tillbaka till träningen, vill inte trappa ner trots semester och sommar heller för den delen.
 
Och här har vi dem! Jag är så kär, haha, kommer använda de hur mycket som helst!
 
 
Tog en glass med sambons ena syrra också i solen på gräsplätten vid domkyrkan innan jag åkte vidare till Norrköping. Kan ju inte åka från Linköping utan att ha ätit glass från Bosses ;)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress