Dreamhack & träning
28:19min igår när jag sprang 3km på gymmet, skam den som ger sig. Någon minut längre än i tisdags men det gör ingenting, det blir bättre. Den här veckan har varit tung på gymmet men det blir ju så när man vart sjuk så mycket som jag varit. Men det var ett roligt pass igår, jag körde kondition först och sen cirkelträning. Kändes återigen som jag var i helvetet om det existerar. Körde dock inga burpies för jag vågade inte gå all in efter att varit sjuk, men de andra övningarna körde jag och det räckte med 8kg kettlebells. Sen avslutade jag med att köra ett cirkelpass för magen också innan jag gav upp och åkte hemåt. Sambon var iväg på partner event så jag fick äta middag ensam, men han kom dock hem tidigare än jag trodde så det var trevligt. Sen packade vi det sista, våra laptops etc. som ska med ner till Dreamhack och toasaker och sånt vi inte kunde packa ner i onsdags redan. Så idag jobbar jag bara till 12:15 ish sen drar jag iväg till polarens jobb och sen bär det av.
 
Jag ska vara ärlig, jag är livrädd för de här två veckorna. Även om jag har med mig träningskläder etc så har jag lite panik över mat etc. Grejen är att det inte är så jävla svårt egentligen att låta bli att äta godis, men jag kan inte när det väl finns. Hur mycket jag än fucking försöker så går det inte liksom, men jag har en form av plan till det här eventet. Vi har en egen kyl i båset och jag tänker att godis äter jag ofta för att ha nått att tugga på, så jag ska köpa x antal kvarg och ha under bygget som jag kan ta om jag blir sugen på nått. Grejen är ju att om jag ska fortsätta åka på det här spektaklet så måste jag lära mig hantera mitt sockerberoende. Jag slutade med energidricka för flera år sen på eventen etc, men att inte äta godis under veckan är av nån anledning så jävla svårt. Så det kommer åter igen bli en utmaning för det är det varje event. Vi får hyffsad mat under veckan också så det kommer nog inte bli så jobbigt och skulle vi åka iväg och käka finns det alltid andra alternativ som sallader om vi åker till favoritpizzerian i Jönköping.
 
Jag ska uppdatera om träningen etc under DH så mycket jag hinner. Under eventet kommer det bli betydligt lätare att dra iväg och träna, men hoppas som sagt på löpning i alla fall under veckan om jag inte lyckas få "prova på". Men bjuder på en bild där det är idag vs något år sen, sjukt egentligen hur mycket man förändras och vad livet blir lättare när man väger lite mindre. Bara fortsätta kämpa!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress