När kondition blir roligt
Nytt personbästa igår på gymmet trots sjukdomstiden jag haft. Det är helt fucking awesome att äntligen vara tillbaka på gymmet, jag har saknat träningen något fruktansvärt när jag varit sjuk. Jag var väldigt orolig för att det skulle vara svårt att komma igång igen, det har nämligen hänt förut att jag varit sjuk och inte kommit tillbaka till gymmet. Jag vet när jag gick på gymnasiet och tränade på Friskis med en tjejkompis, vi gick på pass någon dag i veckan och sen vart man sjuk och så var det ju kört sen. Jag hade väldigt svårt att få in rutin på att träna efter att jag la av med basketen. Det är först 2014 som jag faktiskt tränat regelbundet, under högskoletiden försökte jag men jag tränade typ aldrig trots gymkort etc. Nu mår jag typ dåligt om jag inte tränar 4-5 gånger i veckan, haha, men jag mår så mycket bättre av det och somnar inte klockan 3 på nätterna. Bara gett mig fördelar med att verkligen ge allt i träningen. Denna veckan hoppas jag hinna ett till pass på gymmet innan vi drar på fredag, men det borde jag hinna med imorgon beroende på hur länge man blir kvar på jobbet.
 
Men gårdagens träning var great sucess, jag har nog aldrig sprungit 3km under 30 minuter innan. Skam den som ger sig för igår tog det 27 minuter och 35 sekunder för mig att pressa mig igenom 3km! Jag är så jävla glad, det är en sån vinst för mig personligen med tanke på mycket jag hatat konditionsträning genom åren. Att kunna springa nu med bra andning och inte känna att jag ska dö är verkligen fucking winderfull! Ska fira med ett par nya löparskor tänkte jag, prisa gud för skatteåterbäringen kom idag! Ska dock lägga undan det mesta av det till Malta och körkortet tänkte jag. Efter löpningen så körde jag lite ben och bröst med lätta vikter, jag hade nog orkat ta mer men jag vill inte utmana ödet nu precis efter jag vart sjuk så köra lugnt denna veckan så man inte blir sjuk igen. Hade kunnat ta med på skivstången till knäböjen men dumt att utmana som sagt. Ikväll tänkte jag ta och springa hemma efter jobbet, vi ska lasta polarens bil ikväll med packningen till Dreamhack och sen äta tillsammans så ville se till att vara hemma tills dess och hade inte hunnit om jag skulle vart på gymmet. Det blir dock gymmet imorgon så man hinner det där sista passet innan det blir nån dags uppehåll. Helgen lär vara tight då vi har en del att förbereda inför bygget på måndag. Sen kommer det nog bli löpning hela byggveckan så man slipper åka ner till Jkpg city då mitt gym bara finns på ett ställe där, tråkigt men men.
 
Vi packade väskorna igår, det sköna är att vi inte behöver ha med luftmadrass från Sthlm. Vi tar mammas och pappas samt lånar sängkläder så vi slipper konka på det så långt. Då har vi bara resväskor sen på bussen tillbaka till Stockholm efter midsommar. Skönt faktiskt att man har föräldrarna så nära, ska passa på att umgås med de i helgen också är planen om inte min syrra får för sig att föda xD
 
Arnold i både linne och tshirt är nerpackade i väskan! En glad jag efter gårdagens personbästa. Så jävla skönt att konditionsträningen flyter på! Nu taggar vi rundan i eftermiddag också :)
 
 
Pia

Så härligt att märka av sina framsteg! :D

Svar: Ja det är en härlig känsla! :D
Alexandra

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress