Vilar men vill träna
Ingen motivation till att blogga just nu, är så jävla trött efter jobbet och snorar som fan fortfarande. Idag är det dock bättre än det varit innan så det är ju något positivt. Suger att inte få träna men jag hoppas jag kan springa på måndag i alla fall men vi får se. Det blir inte någon styrketräning direkt i alla fall utan jag börjar med löpträningen. Semester nästa vecka också så vill fan bli frisk innnan dess, inge kul om man ligger sjuk i feber etc över hela semestern.
 
Snacka om att tiden går fort, det kändes liksom som det var igår det snöade och hade sig och nu är det juni plus svensk sommar. Helt fantastiskt väder i Stockholm just nu och jag bara njuter, av det jag kan med tanke på hur jävla täppt jag är. Det suger ju ännu mer att man inte kan löpträna utomhus men jag överväger en promenad ikväll, det är bara det att man blir så jävla seg av att må så här kasst så man orkar liksom inte heller. Hoppas jag kan springa snart i alla fall för jag får ångest av att inte röra mig. Det är ju liksom så tradigt när man kommit igång så jävla bra på gymmet och så har jag knappt kunna vara där liksom på över en vecka. Två pass hann jag förra veckan innan jag säckade ihop igen. Det blir löpträning och cirkelträning första veckorna med väldigt enkla vikter för att komma tillbaka, längtar nått sjukt efter gymmet.
 
Det blir att vila upp sig i helgen och göra så lite som möjligt så man kan träna nästa vecka. Vi hoppas kunna tvätta, de verkar klara nere i källaren nu så jag hoppas de satt igång tvättstugan till helgen. Skulle bli förvånad om den vart det men jag hoppas för vi har så mycket tvätt nu, men vi bokar i grannens om det finns tid om vi ser imorgon att det är kört liksom. Blir jobbigt om vi åker till Dreamhack och inte har några kläder med oss, kan ju inte bygga näck och jag behöver få med mig träningskläder så atte jag måste tvätta xD Vi åker ner nästa fredag i alla fall och det ska bli kul, sen stannar vi några dagar i jkpg över midsommar och firar med min familj innan vi åker hem till Stockholm igen. Jag ska ju jobba någon vecka till efter det och sen är jag ledig två veckor igen, då drar mamma och jag till Malta!! Asså shiet det är snart bara en månad kvar tills planet lyfter mot solen och underbara Sliema. Kommer bli så skönt att komma bort och ha lite kalitetstid med mamma, vi ska bara lata oss hela veckan och njuta av våra födelsedagar. Blir sol & bad, shopping och bara äta massa gottt. Längtat så sjukt mycket efter det här!
 
Fick dra och köpa ett nytt skärp igår, mina jeansshorts åker bara ner hela tiden. Roligt, men alla andra shorts sitter som innan så man märker ju vilken skillnad det är på kläder till kläder. Hade hoppats gå ner betydligt mer innan semestern men man får vara glad för det man lyckats med. Gäller att inte lata mig under sommaren nu utan träna lika hårt som jag gjort i vår!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress