Eurovision myser !
Dagen har varit så lååååång tråkig, lugnt på jobbet och seg eftersom pollen blommar även om jag har tur och inte är så allergisk utan bara känslig. Men det har varit helt underbart väder idag, fantastiskt med sol och denna värmen som är just nu. Det ska tydligen regna i helgen, bra för då kan jag städa och dåligt för det är skönt med solsken och värme.
 
Sitter i soffan och kollar på försnacket inför semi 1 i Eurovision! Kom hem vid sju tiden ungefär, passade på att gå hem så jag skulle få lite solsken. Käkade och hoppade in i duschen innan jag satte mig i soffan, fick bli rester för jag orkade inte laga mat när jag kom hem. Sambon sitter och spelar sitt nya spel och är inne i sin egna lilla värld just nu så det passar bra att det är eurovision på TV, man kan tycka att jag borde få nog av det på jobbet men ikke!
 
Idag vart det ryggpass på gymmet, jag tänkte axlar och bröst först men kom på att jag körde bröst i lördags så vi tar det på torsdag istället! Passet idag kändes bra och jag tog ingen maxvikt, kände inte för det idag oh ville bara kötta och tänka på annat. Var lite kaos på gymmet för ena delen var avstängd så det var lite trängre än vanligt och en del folk så jag var rätt mycket inne på tjejgymmet. 1h 15min vart det ändå och jag började med upvärmning i 10 min för att få kroppen varm innan det blev stående rodd med skivstången, enhands rodd med hantlar, lats och två övningar med cross cable maskinen. Veckans första pass om man inte räknar gårdagens löpträning och det är skönt med ny träningsvecka. Imorgon är det benpass, kommer inte ta nån maxvikt då heller, denna veckan blir att bara kötta och fokusera på att må bra. Just nu är inte maxvikt något viktigt utan jag vill verkligen få in alla övningarna ordentligt så jag vet att jag gör rätt inte skadar mig när jag tar maxvikt sen.
 
Nu ska jag mysa vidare och se på eurovision, det har redan vart problem med en mic och svenska kommentatorn lyckas få på sin mic xD haha. Ingen favorit har äntrat scenen än, jag hejar på bland annat malta ikväll så jag hoppas hon går vidare! Just nu moldavien och jag undrar vart sångerskan hittat sin klänning, på en loppis?
 
Älskar dessa tightsen, favoriterna efter de korta jag nyligen köpte. Skönt att gå hem från bussen med, tog en omväg för att få extra sol dessutom ;)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress