Jag lever, jag är inte död
Har legat hemma en vecka med influensa och muskelvärk i hela kroppen så inte orkat sitta vid datorn utan legat och sovit i soffan eller i sängen samt kollat på serier. Kände mig OK i måndags men det kom som ett brev på posten sen när jag kom hem och jag var helt köörd rent ut sagt. Så jag har legat hemma och bara vilat mig och gjort så lite som möjligt, mår bra nu förutom nackspärren jag hade under gårdagen och i torsdags kväll men efter två dagar med vetekudde och vara stilla så har den släppt. Jag ska strax dra till gymmet och springa lite, det blir löpning denna veckan i lugnt tempo eftersom jag haft så ont i kroppen så får det vänta med styrketräningen, dock blir det onsdag enda gången eftersom jag ska träffa min PT sista gången då. Tråkigt, men har lärt mig sjukt mycket av henne! Ska försöka skicka lite uppdateringar till henne sen om det är OK för henne. För att iaf försöka komma tillbaka till träningen så ska jag ta och gå till bussen och springa på löpbandet på gymmet idag, blir väldigt lugnt och om jag känner minsta lilla så får det bli pauser och snabb gång istället. Men har inte haft feber sen i onsdags i alla fall och inte ont i halsen.
 
Jag har legat och kollat på en serie hela veckan, fastnat för en 1700/1900 tals serie som heter Outlander, en kvinna som reser tillbaka till 1700 talets skottland mitt i kriget mellan högländarna och britterna. Den var lite seg i början, men det tog två dagar så hade jag sett klart säsong 1 (2 finns inte än på netflix, typiskt svenska netflix..) och har redan börjat se den ett andra varv. Rätt brutala scener i den och vissa fick jag faktiskt hoppa över för jag klarade inte av ett tillfälle, men jag rekomenderar den ändå. Ni kan ju spola fram som jag gjorde om något är för grovt.
 
Sambon kom äntligen hem igår, kan ju säga att jag saknat honom extra denna veckan när man legat hemma sjuk och inte kunnat be nån handla. Vi åt tacos och kollade på film igår kväll när han kom hem och sen somnade vi tidigt då båda var trötta och jag hade fortfarande lite problem med nacken. Skönt att slippa sova ensam i alla fall nu, sängen är så stor utan honom xD Ikväll kommer en polare till mig och sambon som ska sova hos oss till Onsdag, han landar runt 19 tiden och sen ska vi ut och käka på en av mina favoritrestauranger inne i Stockholm vid skeppsbron. Men först ska jag ta mig till gymmet och springa en timme innan det blir av så bäst jag drar nu innan klockan blir för mycket!
 
Min bästa vän denna veckan, vetekudden <3
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress