Ny maxvikt i knäböj!
Man får passa på att njuta av solen idag för det ska tydligen vara skit väder hela helgen med moln och regn. Jag klagar inte egentligen för då kan jag passa på att städa men det är klart man hade velat sol hela helgen. Min sambo är dock överlycklig att det kommer regn i helgen eftersom han har det sjukt jobbigt med pollen just nu.
 
Jag hade lite träningsvärk igår, men inte så mycket som jag faktiskt trodde jag skulle ha så jag tog i för lite med andra ord! Men det är jag bara glad över för min PT var inte nådig igår, haha. Jag var helt inställd på att vi skulle köra axlar eller ryggen, men ikke. Vi körde ett benpass igår tillsammans och avslutade med att hon gav mig tips på löpningen eftersom jag springer med hela foten ner i backen. Detta gör att jag landar med en duns och det blir väldigt jobbigt att springa, så hon filmade mig så jag kan kolla lite hur jag springer mot hur jag bör springa. Jag varmde upp med att jogga i 15min och det var väl bra det så benen inte var helt stela! Vi började med stående marklyft i alla fall där jag tog 42kg (tror jag), var tungt och det var inte bara baksida lår som fick jobba utan händerna och fingrarna med. Efter det fick jag hjälp med hur jag ska hålla skivstången om jag vill lägga den framför på bröstet istället för axlarna. Sen blev det knäböj innan vi avslutade, det var jobbigt och det var svettigt om nått för jag var osäker på vad vi tog sist när vi maxade, men vi började med 30kg och gick uppåt. Det landade på 65kg så nytt PB i knäböj! Wei, så jälva kul! Fick också testa stå med hälarna på två vikter för att se om jag kommer ner längre, vilket jag gjorde så det ska jag fortsätta med även om jag kör i strumpor eller i mina fingertoes skor. Avlsutade med att gå igenom löpsteg som sagt på löpbandet, ska springa på en raksträcka idag också och öva in stegen efter jobbet.
 
I övrigt händer det inte så mycket mer idag, jag ska direkt hem efter jobbet och byta om till träningskläder och sen ut och springa. Jag berättade för min PT igår att jag tränar varje dag nu och jag vet inte om hon vart chockad eller fundersam men hon tycker jag är duktig. Nej jag har inte fått nån träningsmani, men jag tycker det är väldigt roligt och träna! Speciellt har löpningen blivit roligare nu när jag faktiskt orkar vara ute och springa eller på löpbandet samt att jag mår riktigt bra av att träna och känner mig inte så jävla överenergisk längre vilket är skönt. Det tråkiga är att jag och min PT bara hinner ses 2 gånger till nu sen flyttar hon tillbaka till Borås igen, men förhoppningsvis kan man hålla lite kontakt och bara uppdatera med hur det går för en sen. Tråkigt att det inte blir fler gånger, men jag är otroligt tacksam för de gånger vi setts och har lärt mig väldigt mycket de här månaderna. Man ska ju så småningom klara sig själv helt och jag har ju lyckats under våra uppehåll så det kommer nog gå hur bra som helst!
 
Måste bara visa väskan jag är helt KÄR i, denna tänkte jag köpa men jag måste kolla storleken IRL först och spara lite också för den delen för den kostar x antal kronor. Jag hoppas kunna köpa den innan Malta!
 
 
Sen kan jag bjuda på en bild där ni ser hur jag såg ut efter första gången jag löptränade utomhus! Jag ville mer eller mindre dö och hade ingen energi kvar alls någonstans xD
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress