Ny vecka och tillbaka till träning
Tillbaka på jobbet igen och solen skiner, riktigt gött väder idag alltså och det känns som sommar äntligen! Så skönt att slippa ha massa kläder på sig, nu kan man gå i shorts mer eller mindre och imorse tog jag en tunn jacka till jobbet bara. Så himla skönt, jag älskar försommaren och sommaren (kan bero på att jag är sommarbarn också kanske).
 
Igår drog jag till gymmet på eftermiddagen och sprang 5,6km på löpbandet. Sprang i hyffsad takt och tog inte i även om jag kände att jag orkade pressa mer, eftersom jag varit sjuk så är det bättre att ta det lugnt. Men det var riktigt skönt att springa och det gav mig ny energi också så vart på bättre humör. Denna veckan blir det ett styrkepass med min PT, sen blir det bara löpning. Nya tag nästa vecka med styrketräningen istället, sen åker vi snart på Dreamhack och då kommer det bli löpning hela den veckan eftersom jag inte kommer hinna eller orka åka ner till gymmet i stan i Jönköping. Det sköna är att jag gått från att hata löpträning till att tycka det är kul och befriande, vilket är ganska sjukt och lite chockerande ännu. Andningen fungerar som den ska nu då jag har konditionen uppe, sen är foten med och benen också då jag tappat en del vikt så är det inte lika påfrestande. Jag föredrar dock gymmet och löpbandet mest just nu eftersom det är svårt att springa ute men det handlar nog mest om teknik och vana tror jag. Det blir en runda ute idag efter jobbet i alla fall för att försöka få mer vana ;) Måste åka och köpa nya löparskor dock för mina är riktigt slitna nu och börjar gå sönder.
 
Denna veckan kommer bli bra däremot, förhoppningsvis kommer jag kunna vara ledig på fredag så jag kan klippa mig hemma i Linköping. Sen så ska jag träffa några tjejkompisar som kommer upp från Jönköping till Linköping först och sen drar vi till Stockholm tillsammans och ska hitta på massa roligt tillsammans. Blir eventuellt Grönan, shoppa och sen ska vi ut och käka på en av mina favoritrestauranger på kvällen. Ska bli kul med en tjejhelg i alla fall och prata massa skit och minnen.
 
I övrigt inget mer än löpträning idag, sambon ligger hemma sjuk så ska handla lite på apoteket på vägen hem eftersom jag mer eller mindre tömde allt under förra veckan. Stackarn, när män är förkylda är det så synd om dem.
 
Skönt löppass i helgen, så sjukt skönt att springa av sig
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress