Så var man sjuk igen
Alltså va fan det känns inte rättvist, hade precis kommit igång med träningen igen och nu är jag sjuk igen. Började lite i fredags kväll med halsont och har haft lite ont under helgen men köpte halstabletter och då vart det bättre. Men igår vart jag riktigt täppt i näsan på eftermiddagen och började hosta och nysa, fortfarande lite ont i halsen men kör strepsin och senega så det är int så farligt. Däremot nyser jag hela tiden och näsan den bara rinner, ovanpå detta är jag hes och låter som en kråka. Förra veckan fick jag in två pass och innan det var det lördagen och söndagen, nu är jag ännu mer deprimerad när jag inte kan träna denna veckan heller! Hatar att vara sjuk och jag som precis varit hemma också. Är på jobbet och tänker fortsätta med det hela veckan om jag inte får feber, är ändå så pass pigg och misstänker att det även kan vara all pollen som släppt nu när det regnat. Men det blir ju ingen träning denna veckan eftersom jag har ont i haösen, suger ju så jävla mycket alltså. Jag är rädd att jag blir lat och förslappad om jag inte kommer till gymmet. Hoppas jag är frisk till nästa vecka för jag måste komma igång innan jag drar på DH, under dh blir det löpträning bara för det är smidigast då mitt gym inte finns i närheten av Elmia tyvärr.
 
Anledningen till dålig bloggning är att det var fullt ös i helgen. Tog ledigt i fredags så jag kunde åka ner till Linköping och klippa mig samt möta upp mina tjejkompisar för tjejhelg. Vart riktigt nöjd med håret, min favoritfrisör gör ett fantastiskt jobb varje gång! Vi sov på hotell och jag hann träffa svärföräldrarna och sånt också så det var mysigt. Sov i Linköping från fredagen till lördagen och sen satte vi oss i bilen till Stockholm för att checka in på ett annat hotell och så firade vi ena tjejkompisen om fyllde år igår. Mycket tjejsnack, skratt och otroligt roligt hade vi. I lördags var på min favorit restaurang Mister French och åt så jävla god mat, drack vin och bara tjötade i flera timmar. Fick ett jättefint bord också på uteserveringen och hade en helt underbar servitör, kvällen var helt perfekt. Sen åkte vi till hotellet och glassade i baren där innan vi gick och la oss. En helg med bara tjejer behövde jag verkligen så det var riktigt uppskattat. Vi kom fram till att försöka ha en sån här helg varje år när någon av oss fyller eller inte setts på länge. Var rätt slut när jag kom hem igår, men det var bara lycka.
 
Som sagt ingen träning men kanske en promenad i alla fall så jag rör mig LITE! Sen ska jag dra på mig mina medeltidskläder igen och ta lite bättre bilder, hade sånt flyt att de kom fram i fredags till Linköping <3 Är helt kär i min klänning alltså och sambons kläder passade perfekt dem också. Längtar SJUKT mycket till aug nu.
 
Köpte nya smycken till mig själv i helgen från SNÖ of Sweden
 
 
Sen ett litet kollage från tjejhelgen, så otroligt roligt!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress