Sliten i kroppen
Måndag igen och nu är man gräsänka fram till fredag kväll då sambon åker till Göteborg på kurs idag, så jag får roa mig med träna och pyssla hemma. Jag är rätt sliten i kroppen och har haft lite yrsel och varit varm i helgen så tagit det rätt lugnt. Hoppas inte jag är på gång att bli sjuk då jag verkligen inte har tid med det, så hoppas att det inte blir något som blommar ut. Har kunnat träna i helgen eftersom jag varit feberfri och inte haft ont i halsen, men tog det lugnt och maxade inte ut mig. Ser fram emot veckans träning, kommer få möblera om lite eftersom jag måste iväg med jobbet på torsdag och koppla om lite på annan ort. Idag fick jag börja med att åka till ett regningt kungsträdgården och hiva in en fiber, mindre kul men jaja. Ovanpå detta så försov jag mig också, kul med måndagar.
 
Igår var jag och körde konditionsträning på gymmet, dock ville inte foten vara med utan fick sån sjuk värk i hålfoten. Gick en kvart, sparng en kvart, gick tio minuter och sen sprang jag en kvart till så det vart ändå 30 minuters jogging. Avslutade med att köra lite triceps och biceps innan jag åkte hemåt och käkade lunch med sambon. Därefter städade vi lägenheten eftersom den var i totalt kaos, tog hand om tvätt etc. Blev fint och snyggt, dock orkade jag inte städa runt min dator förutom att torka av lite och dammsuga under. Något jag kan göra idag för att roa mig när sambon inte är hemma. Jag hade tänkt löpträna idag, men kroppen känns lite off så jag vilar nog från det idag. Får se hur jag känner efter jobbet och när man kommit hem, det kan varit pollen men nu har det regnat och man kan äntligen andas ute igen vilket är SKÖNT! Vi får se helt enkelt om jag ger mig ut eller inte, måste ha med nycklar och sånt eftersom sambon inte är hemma och då blev det genast en gnutta jobbigare ;) Måste även ordna en ny spellista också för jag har verkligen lyssnat sönder den träningslistan jag har nu på spotify.
 
Kosten går sådär med just nu, ska verkligen försöka ta tag i det. Men det är så mycket annat runt nu så jag får inte ihop det på grund av stress och då känner jag att jag fokuserar på att hålla igång träningen just nu och tar kosten pö om pö. Jag tänker dock väldigt noga på vad jag stoppar i mig och försöker undvika gå runt och småäta hela tiden, går inte till 100% men det är iaf inte tillbaka på ruta 1 igen. Tar en dag i taget och så får det vara tills saker ordnat upp sig helt enkelt. Men även om vågen står still på 95kg så ser och känner jag i kroppen att den blir mindre, det mest jobbiga nu är väl dock att det mesta börja bli rätt degigt men jag hoppas att all styrketräning ska hjälpa dra ihop huden. Magen/buken är fortfarande mitt största problem, men den har blivit betydligt mindre än den var. Dock ser man ju inte sån skillnad själv på samma sätt som andra eftersom man ser sig själv varje morgon i spegeln. Hoppas att konditionen kommer hjälpa mig få ner buken, måste bara få ordning på maten också annars kommer det inte gå. Nya tag och positiv energi!
 
Nu taggar vi ny träningsvecka och längtar redan till fredag då min andra hälft kommer hem igen.
Det blir så tomt hemma och jag gillar inte att sova ensam xD
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress