Svettigt benpass
Tiden gick så sakta på jobbet idag, vet inte varför men det gick bara väldigt långsamt. Imorgon är kollegorna på kurs men jag och konsultkollegan blir kvar, ska väl gå bra och vi har nog saker att göra. I värsta fall får man väl städa ett förråd ;) haha. Det är ganska lugnt på jobbet just nu, peppar peppar, även om det är Eurovision partaj i stan. Radion sänder från Kungsträdgården, lirar som det ska så än har vi inte behövt åka dit och mecka vilket är skönt. Vi satte en paj där dock så vi kan kolla att linan trycker det den ska trycka, skönt för man slipper åka ;) Men efter jobbet drog jag iaf till gymmet, även om solen sken så fint och värmde skönt i ansiktet.
 
Men jag blir förvånad om jag kan gå imorgon för jag tyckte att jag verkligen tog i extra även om jag inte tog en max vikt idag. Jag svettades riktigt ordentligt i alla fall kan jag meddela, det var intensivt idag som gällde för att jag skulle hålla upp pulsen. Började med uppvärmning på bandet i 10 minuter innan jag körde baksida lår och knäböj efter varandra för att bränna lite extra. Det är sjukt jobbigt att köra det direkt på varandra, fick upp pulsen bra med 22kg på skivstången. Som sagt ville fokusera på att få det intensivt och få upp pulsen, sen efter det gick jag ut i det allmänna gymmet och lyckades få tag på en skivstång i ena ställningen med spegel (den är ALDRIG ledig känns det som) och började försiktigt med att träna vaderna först med bara skivstången men landade på 28kg sen. Efter ett par rep på vaderna gick jag över till knäböj och körde samma vikt. Ökade dock till 48kg och körde två rep med den vikten innan jag gick ner till 28kg igen. Avslutade sen med att även ta 48kg på baksida lår men körde bara en rep innan jag gick ner på 28kg och körde slut på mig själv. Handlederna var lite kinkiga på 48kg när jag körde baksida så utmanade inte ödet. Avslutade passet med att köra lite magövningar med medecinbollen och vanliga situps innan jag gav upp för kvällen och drog hem. Tyckte det var ett riktigt lyckat pass! blev på bra humör och kändes väldigt skönt att få pumpa ut lite extra idag.
 
Jag ska strax hoppa i säng och sova för jag känner hur sliten jag är nu. Imorgon ska jag träffa min PT igen, vi har inte setts på 2 veckor nu vilket dock varit bra för mig kan jag känna. Jag har hållt igång träningen ändå och blir bättre på maten också, det är skönt att jag verkligen lyckats få träningen bli en del av min vardag och att det fortfarande är kul är viktigt. Får se vad min PT vill köra imorgon dock, hon har inte sagt tid ännu och anledningen att vi inte setts är för att hon slutar snart sin utbildning så det är förståligt att det fått gå före mig som bara är försökskanin. Jag är så otroligt tacksam för all den tid som hon ägnat mig på sin fritid så om hon inte kunnat har jag inte haft nån sur min för det :) Känner mig väldigt lyckligt lottad som blev tipsad om henne. Facebook är väldigt bra ibland ;P
 
Till vänster på bilden är från idag och till höger är för två månader sen tror jag. Jag vet att det inte är den bästa bilden att jämnföra med, men jag hade fan ingen bättre som gick att klistra in med den jag tog idag. Jag ska ta en bättre imorgon och lägga den jämte en annan som kanske är mer rättvis, men man ser iaf lite skillnad ;) Till höger är precis innan eller i början när jag träffade min PT.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress