Träning med PT & mensvärk
Redan onsdag, den här veckan går minst sagt fort och det känns ärligt talat som det var vinter igår. Gillar inte att tiden flyger iväg nu när man är äldre, men inget man kan göra något åt. Hela förmiddagen var ett helvete, hade sån sjuk mensvärk och det kändes som någon satt med en kniv rakt in i låret och vickade den fram och tillbaka. Jag ville bara avlida men efter en stund med båda benen uppe på en stol så släppte det och jag hade som tur värktabletter på kontoret som jag kunde ta.
 
Igår efter jobbet åkte jag till gymmet, men innan dess sprang jag förbi SF bokhandel för att köpa två böcker då Outlander som jag följer är baserad på en bokserie. Köpte bok ett och två så nu har jag en del att läsa, finns dessutom i nuläget 7 böcker så det kommer ta ett tag att gå igenom dessa då jag är lite rostig på att läsa engelska böcker. Det var nämligen ett tag sen, men den är so far bra och har fått bra betyg så det kommer nog bli bra läsning. Iaf, det vart ett löppass på gymmet och det gick bra tycker jag. Joggade i hela 50min utan att stanna och ta en paus och kunde till och med kolla en serie samtidigt som jag joggade. Det har varit otroligt svårt innan för jag har inte kunnat fokusera och sprungit snett bara. Gick iaf hur bra som helst igår och jag joggade 5,6km vilket inte är fy skam, det tar sig så att säga. Inga rekordtider direkt men jag tar det i min takt, jag är bara så jävla lycklig att jag kan jogga såhär för det kunde jag inte innan. Då dog jag ju mer eller mindre på löpbandet efter bara några minuter så att konditionen är ju betydligt förbättrad och benen/fötterna är med på banan också.
 
Efter jobbet idag ska jag till gymmet och köra ett pass med min PT, sista gången vi ses nu eftersom hon flyttar hemåt igen. Tråkigt, men det kommer gå bra för jag har ändå tränat en hel del själv och sedan har jag ju fått ett kostschema som jag kan följa ett tag till framöver. Lärt mig otroligt mycket så det kommer bli tråkigt att inte ses, men och andra sidan kan man alltid höra av sig och berätta hur det går med vikterna etc. Får se vad vi ska köra idag, jag ska snart dra så jag hinner värma upp innan jag ska träffa henne för då har vi mer tid tillsammans. Tror på axlar/bröst eller ryggen idag för vi körde ben sist, kommer bli kul vilket som i alla fall!
 
Det kommer troligen också dyka upp en ny kategori i bloggen också, jag och sambon har tagit upp intresset för medeltidskläder och medeltid över lag igen. Igår beställde vi våra första kläder som vi ska ha på medeltidsveckan som vi bokat nu. Ska bli spännande! jag hoppas de kommer fram till Linköping imon eller senast fredag så jag kan hämta dem på fredag eftermiddag. Bokade också medeltida jul i Visby redan nu för att komma så billigt som möjligt undan höga priser och hittade ett rum i centrala visby. Längtar så sjukt till juli nu för då är det malta och sen är det 2 dagar på medeltidsveckan också, kommer bli så bra!!
 
 Nu är det kasst väder men igår var amazing! Dagdrömde hela vägen till jobbet :)
 
 
Våra kläder sen som vi beställt, längtar!!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress