Vilofredag & lördagsträning
Jag mådde riktigt kasst igår, dåsig och huvudet kändes som en vattenmelon så jag hoppade över löpträningen. Satt hemma och kollade på TV men det slutade med att jag somnade kvart över nio på kvällen! Antagligen torsdagens hårda benpass som knockade ut mig totalt plus pollen på det så jag sov rätt gott fram till halv åtta imorse. Enda gången jag vaknade var när sambon kom och la sig vid kvart över tolv men jag somnade direkt när han hade lagt sig jämte mig. Längesen jag var så seg och trött faktiskt och även om det var fredag så var det skönt att få somna tidigt för en gång skull. Dessutom behövde jag nog en dags vila också nu när jag tränar rätt hårt.
 
Kändes betydligt bättre idag så jag gick upp halv åtta och gjorde iordning frukost och kollade på en serie innan jag drog till gymmet. Drog i mig en proteinshake också, kom la iväg strax innan elva hemifrån och missade precis bussen till gymmet så fick vänta i 20 minuter men passade på att gå in och prova en bikini på H&M som jag sett på nätet, tyvärr är mina bröst för stora så den satt inte bra och den ena gick inte knäppa. Tråkigt att största storleken är 80D typ, jag har en aning större än det nämligen. Skit samma, kom iväg till gymmet och var väl där runt tolv tiden. Började med att värma upp på bandet för att träningsvärken i benen skulle släppa lite xD 10 min snabb gång och sen 25min löpning. Idag körde jag bröst och axelpass eftersom jag körde ben i torsdags med min PT så vart det inget sånt pass då. Höll igång i 50 minuter ungefär med olika bröst och axelövningar, körde inga maskiner idag då det var fritt fram och använda fria vikterna inne på tjejgymmet. Var betydligt mer folk på allmänna gymmet, men där är lite trångt just nu då det tydligen varit en vattenläcka under golvet. Fick upp en bra puls iaf och kände mig riktigt nöjd efter passet, träning har blivit så kul! trodde nog aldrig att jag skulle vara en person som tränade 5-7 gånger i veckan. Sprang på min PT också precis innan jag skulle gå ut till bussen, hon frågade hur det kändes i benen och jag sa att jag knappt kan gå xD vilket hon tyckte var bra eftersom det är meningen att det ska kännas.
 
Efter gymmet drog jag hem och duschade, sen satte mig och kollade på lite TV innan sambon kom hem med mat och så käkade jag. Drack en proteinshake efter gymmet så klarade mig tills han kom hem och så gjorde vi lätt lunch då vi ska käka tacos ikväll. I övrigt ska jag bara slappa, funderar på att spela lite sen är planen att se eurovision finalen också som visas klockan åtta ikväll. En lugn kväll helt enkelt, sambon spelar sitt nya spel så jag får roa mig själv helt enkelt, inte mycket prat mellan oss idag kan jag ju. Sambon ska på kurs nästa vecka också i Göteborg så jag kommer vara ensam hela veckan, tråkigt men skönt också på ett sätt för då får man ju lite egentid och sen gör det inte så mycket skillnad egentligen eftersom jag tränar.
 
64 dagar kvar tills vi sitter på planet till Malta <3 Guh vad jag längtar! Ska bli så skönt med sol och värme, sen framför allt att få shoppa lite nytt också. Hoppas på att ha gått ner en del tills dess!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress