-1,3kg & bygga LAN
Den här veckan har varit tuff när det kommer till maten så det var ändå en skön känsla att vågen visade minus även om det kunde blivit mer. Jag har haft intensivt på jobbet med att hinna med allt som skulle vara klart innan jag gick hem idag, krävande men jag fick klart det jag skulle vilket var så jävla skönt. Kunde gå hem vid 15 med gott samvete efter att vi hade ställt iordning inför öppet hus som är imorgon förmiddag.
 
Kom hem och packade det sista innan jag slängde i mig 3 riskakor, det var allt jag åt fram tills vi kom till MAX nu innan vi åkte ner till Jönköping. Jag hade så sjukt mycket på jobbet att jag varken hann äta frukost eller lunch, okej jag fick i mig en kokosboll under eftermiddagen. Idag har inte varit en bra viktväktardag och nu kommer ju den stora utmaningen under veckan när vi bygger. Att låta bli all skit och stå emot allt godis som kommer finnas, jag vill inte ;( Det gick hur som haver bra att köra ner från Linköping, inga köer utan allt flöt på bra. Checkade in på hotellet strax innan 20 eller nått, suttit nere i baren och tagit ett glas rött vin och en äppelpaj med glass. Huvudet dunkar som satan, antagligen på grrund av för lite mat idag så det blir attacksova strax. Ser fram emot hotellfrukost imorgon <3
 
Imorgon börjar vi bygga vid 9:00 och sen köttar vi fram tills öppningen på torsdag. Jag har längtat så efter det här, behöver verkligen den här veckan att få komma bort och tänka på annat. Framför allt få hänga med vänner och ha det trevligt tillsammans. Hann fixa iordning nya dattan också så den har linux på sig, måste dock få ner virtual box så jag kan få upp e windows maskin så dymoskrivaren fungerar.
 
Dax att sussa, sjukt trött efter en intensiv vecka!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress