-2,7kg & fredagsmys
Ihh sådan bra start inför helgen att jag hade minus på vågen imorse! Det har varit rätt jobbigt att ställa om sig med mycket mindre portioner etc så det här behövde jag. Troligen mycket vätska som försvann nu och jag ska vara ärlig att jag ätit lite nötter etc utöver mina SP på kvällarna. Däremot tömde jag skåp och kyl på allt onyttigt som vi hade kvar igår så nu är det rent hus.
 
Tog en power walk efter jobbet igår, hade möte på eftermiddagen så det vart lite sent men jag var ute lite över en timme. Kom hem ganska frusen och gjorde soppa som kommer räcka i typ evigheter nu, men det vart riktigt gott även om jag bytte ut grädden till 4% matlagningsgrädde. Efter middagen raidade jag med guilden men gav upp efter 22 och hoppade in i duschen för att värma upp mig lite innan jag la mig i sängen.
 
Ikväll kommer min andra hälft hem också, äntligen, saknat honom väldigt mycket denna veckan. Vi ska se på blizzcon och dricka julmust, glögg och kanske en lussebulle också. Sen har vi tvättstugan, haha, han kommer inte förrän runt 21 tiden så jag får ta de första 2h själv, men jag får iaf hjälp att bära upp allt sen vid 23 ;) Vi har säkert tvätt från 1 månad nu, jag har varit så lat och sen har vi inte hunnit men nu måste vi verkligen tvätta ikväll för på fredag nästa vecka drar vi till Jönköping och är borta en vecka. Då kan det vara bra om man har lite kläder att ha på sig.
 
Fått mitt provsvar också efter cellprovet nu och jag har inga tecken på cellförändringar vilket är en lättnad! Jag var så orolig och gillar verkligen inte att ta sådana prover för jag oroar mig massa. Har också lyckats synka vågen från fitbit så den kommer ut på nätet, fattar inte varför det ska vara så svårt ibland. Nu funkar den iaf och jag kan väga mig och få allt reggat varje fredag via molnet.
 
Vi har fått granar och svanar i ån också. Julbelysningen håller på att åka upp överallt i stan just nu, jag ska förbi Clas Ohlsson och köpa lite glödisar och kanske nått julpynt. Ska rensa bland vårt pynt och det vi inte ska behålla tar jag med som gåva ner till Dreamhack till vårt team. Får gärna komma mer snö och bli december typ nu, vill pynta och lyssna på julmusik.!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress