7,5 arbetsdag & promenix
Hej mitt vinterland, det kom lite snö inatt! Däremot ska det ju tydligen smälta bort i veckan som kommer :( Jag tycker att Stockholmarna kan skicka ner lite snö till oss här nere, jag vill ha massa snö och inte en grön jul. Snart helg, veckan går fort nu och det är dessutom bara lite dryft 7,5 arbetsdag kvar innan jag ska bygga LAN.
 
Fick hem min nya laptop igår och har startat den, däremot ska jag installera ubuntu på den så jag gjorde inte så mycket med den igår än kollade in den. Sköna knappar och för att vara 13,3" så var det en OK storlek faktiskt vilket var skönt. Hämtade ut den efter att jag hade vart ute och gått en timme, har kommit igång med promenaderna och varit ute lite över en timme varje dag nu sen i måndags. Går runt ån här i Linköping vilket är en lagom runda efter jobbet, går direkt när jag kommer hem för annars kommer man inte iväg utan blir sittandes hemma istället. Går bra med viktväktarna också, lagade lax igår som vart helt OK men gjorde en sås till för det hade blivit för torrt annars. Blir lättare med portionerna efter varje dag som går, lät till och med bli bullen imorse vid frukostfikat och tog mina wasa runda istället.
 
Ikväll ska det kokas soppa efter att jag varit ute på promenad, sen har jag raid dessutom. Kommer bli en lugn kväll och bara chilla framför datorn, ska väl dubbeltaska lite och installera om min laptop också. Börjar bli förkyld igen också vilket jag absolut inte har tid med. Kommer få jobba lite hemma också i helgen så jag hinner med saker innan jag ska vara iväg en vecka.
 
 
Glad att jag har matkassen för jag slipper handla hela tiden och har alltid mat hemma vilket är skönt! Däremot fick jag köpa dill igår till såsen för det hade jag inte hemma. Får se hur länge jag kommer ha kassen :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress