Cirkelpass och pre-event i helgen
Sitter nere i Småland och myser med övriga i nätverksteamet från DH. Vi har under helgen preppat inför byggveckan som startar om 2 veckor, shiet redan dax. Men det är mysigt, man får umgås med vänner en hel helg och passa på att lära sig nya saker. Jag har numera fibersvetsat!
 
Det är snökaos så får se när man kommer hem i eftermiddag, vi kommer ta det lugnt så vi kommer hem när vi kommer hem. I övrigt har den här veckan varit helt OK, jag har kommit igång med träningen igen vilket känns skönt och hunnit med 2 pass vilket är 200% bättre än förra veckan då jag inte var på gymmet alls. Kommer jag inte hem försent ikväll tänkte jag traska bort till gymmet så jag hinner ett tredje pass innan det är ny vecka och måndag igen. Bara 2 veckor nu på jobbet innan man är ledig för lite LAN vilket ska bli skönt faktiskt, nästa helg ska vi ut och åka igen dessutom för då är det dop. Mycket fram och tillbaka.
 
Blir träning och städa upp lite hemma i veckan, ska ta och tvätta all tvätt också som byggt på sig de senaste veckorna. Har vart för lat och mått dåligt så inte orkat, inget att skylla på egentligen men det har vart jobbigt sen jag bytte arbete av olika anledningar. Idag kommer vår första matkasse också med viktväktarmat, det ska bli intressant och jag hoppas det medför att jag inte småhandlar massa onyttigt hela tiden. Fick min fitbit våg också så nu kan vi köra vv igen all they way, ska bara få den att synka med det trådlösa för det fick jag inte att fungera innan jag åkte ner till småland.
 
Köpt mig en ny laptop också eftersom min 11" sjunger på sista versen, vilket jag inte alls uppskattar förövrigt för jag älskar den. Ska jag dock klara av eventet nu måste jag ha en ny dator så köpte denna som är 13" vilket är liite för mycket men den enda vettiga jag riktigt gillade. Min 11" kommer dock behållas som TV dator så vi kan koppla upp netflix etc.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress