Snön faller & viktväktarkasse
Det har börjat snöa här hemma i Linköping, så mysigt! Inte för att det kom så mycket nu på morgonen, men det trillar ner lite flingor då och då. Jag blir så glad när det äntligen kommer snö för då blir inte lika mörkt och deprimerande att gå utomhus.
 
Fick hem den första matkassen igår också från City gross med mat och recept från viktväktarna. Denna veckan fick jag bra mat, jag är ifs inte kräsen, men jag fick färs, kyckling, skinkbit och kalkonbacon. Så igår kväll efter att jag hade vart på gymmet så vart det omelett med kalkonbacon, potatis, persilja, lök och sparris. Portionerna har jag ju glömt att de är så små, haha, eller jah det är snarare så att jag ätit för stora. Kommer bli hårt framöver när man är van vid stora lass. Eftersom jag inte styrketränar så mycket som jag gjorde innan så kommer det här fungera. Vi får se hur det blir sen om jag kommer tillbaka till nivån jag låg på innan jag vart deprimerad. Det här med matkassen hoppas jag kommer få mig sluta småhandla så mycket onödigt också eftersom jag har mat hemma nu från och med söndagar.
 
 
Ikväll ska jag nog laga till kycklingen. Insåg igår kväll att jag måste köpa matlådor också för vi har inga, vi valde att slänga massa när vi flyttade för vi skulle köpa nya. Bara det att jag inte köpt nya ännu..
 
Hoppas förövrigt på ännu mer SNÖ!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress