Snötäckt Linköping
Alltså åh jag vaknade till ett vinterlandskap utanför fönstret imorse och det gjorde mig så glad! Jag har längtat efter snön nu, det har varit så jävla mörkt och grått nu det senaste. Äntligen så blir det lite ljust ute när man gå hem på eftermiddagarna. Jag älskar vintern så länge det är mycket snö och kallt, det värsta som finns är om det bara regnar och är kallt.
 
Har lektioner fram till 15 idag och sen ska jag skriva ut lite papper innan jag går hem. Har en del att rätta som jag inte hann med förra veckan. Sen ska jag till gymmet och köra crosstrainern, jag ska försöka skriva ihop ett träningsschema denna veckan så jag vet vad jag ska träna etc. Tänkte gå tidigare från kontoret, därav åker papper med hem, så jag kommer iväg till gymmet tidigt och sen kan sitta och rätta lite innan jag ägnar tid åt att försvinna in i något spel.
 
Gårdagens middag vart bra den också, jag var lite skeptisk till att blanda lök och ananas. Det vart dock himla gott, men jag glömde ju såklart maten hemma så vart en sallad istället (som inte alls var god). Började även att räkna SP idag också igen, får se hur det kommer gå men det är det jag behöver för att få ordning på maten just nu. Kommer bli tufft under dreamhack iaf, men det brukar finnas en salladsbar så får väl äta grönt under eventet. Under bygget brukar vi få ganska okej mat ändå, får tänka på tallriksmodellen men jag kommer räkna SP så gott jag kan under den veckan.
 
Snöar inte lika mycket nu och börjat bli lite tö i luften, hoppas inte det håller i sig. Känner mig lite små risig också, täppt i näsan och trött men hoppas det släpper. Jobbar bara denna veckan och veckan efter innan det är dax att bygga LAN med massa härliga människor. 8,5 arbetsdag kvar nu bara innan vi åker ner, skönt!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress