Stockholm & årsdag
Shiet veckorna bara flyger förbi och allt går i 110 känns det som. Denna veckan har varit ganska jobbig, mycket på jobbet och sen har jag inte kommit igång med träningen heller pågrund av sena kvällar med föräldrar möten och skit. Blir så arg på mig själv för egentligen finns och fanns det tid, men jag har vart så jävla slut psykiskt att jag bara inte orkat. Det blev dock en skön promenad och joggingtur i måndags utmed ån så det kommer det bli nästa vecka också. Vill verkligen komma in i träningen igen, så måste fokusera och ta det på allvar. Mycket tankar som snurrar nu, saker blev inte som jag tänkte och jag tänker för mycket.
 
Men i eftermiddag åker jag till Stockholm och min andra hälft <3 Vi har årsdag på måndag men ska fira den imorgon eftersom vi inte ses då. Blir först teater på eftermiddagen och sen ska vi möta upp två kompisar och käka middag på Riche tillsammans. Därefter blir det drinkar med några andra kompisar, så det kommer bli kanon den här helgen! Tänkte smita förbi drottninggatan också och Åhléns för att uttöka min SNÖ samling, älskar de smyckena! Så idag kommer jag hoppa lunchen för att gå hem tidigare, har några andra ärenden också innan jag ska åka med bussen. Ikväll blir det dock middag med min andra hälft och hans morföräldrar, kommer antagligen vara för seg för att göra annat.
 
Jag köper typ bara svart, vitt och grått eftersom det är den färgen som finns i större storlekar. Men sen vågade jag mig på denna från H&M, älskart! Usch inne i en fas där jag känner mig uppblåst då det nalkas mens..
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress