Tjejmiddag & Ullared
Efter att legat hemma sjuk hela förra veckan så hann jag bli piggare till helgen. Jag har haft en riktigt mysig helg, vilket jag behövde! I lördags vart det hockey hemma i Jönköping, jag och några tjejkompisar var och såg HV71-DIF på hemmaplan i Kinnarps arena. Så himla kul, hockey är ju bäst live! och extra roligt att HV71 vann med 5-1 mot DIF.
 
Efter hockeyn gick vi hem till ena tjejkompisen och drack vin innan vi tog en taxi till restaurangen vi hade bokat bord på. Vi var och käkade på Aqua i Jönköping, ligger på barnarpsgatan, så sjukt bra mat! Kommer helt klart gå dit fler gånger, där satt vi och snackade massa minnen och annat till maten. Sen träffade vi på en gammal gymnasieklasskompis också, väldigt roligt för min del eftersom jag inte bor i stan längre så sjukt längesen man såg henne. Efter att vi suttit där en stund så drog vi vidare till bishops och drack lite mer och snackade massa skit tillsammans med två andra kompisar som joinade oss efter middagen. En perfekt kväll med fantastiska människor <3
 
Skojar inte alltså, maten var amazing!
 
Sen upp tidigt igår och satte mig i bilen med mor, far och båda bröderna för att åka till Gekås i Ullared. Segt men det var roligt och komma iväg och göra något tillsammans, hittade lite av varje som jag får visa när jag packat upp det. Kom hem efter 21 igår så det var ungefär rakt i säng när jag klev in. Hittade löparkläder för att kunna springa utomhus, köpte långkallingar så jag inte fryser arslet av mig nu när det är kallt ute. Sen köpte jag lite kläder till karln min, städgrejer och annat som e billigare på Gekås än här hemma. Försökte hitta saker utanför min konfortzone också när det kom till kläder och lyckades någolunda i alla fall.
 
Efter jobbet ska jag hem och byta om, gå ut och löpträna och sen måste jag jobba och förbereda lite till morgondagens lektion. Efter det ska jag bara sitta och spela, det är skönt att koppla bort hjärnan lite innan man ska sova.
 
ISA

Åh, men hockey live - sån stämning!! väldigt underskattad grej :D

Svar: Helt fantastiskt! :D Älskart, roligt också när man är flera som går!
Alexandra

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress