Vart är min passion
Vad fan gör man när ens passion för träning bara försvinner? Jag har under fler veckor mått väldigt dåligt på grund av olika anledningar. Dels har det vart rätt krävande med det nya jobbet eftersom jag aldrig jobbat som lärare vilket resulterar i att jag varit så jäkla trött på kvällarna. Jag har också fallit tillbaka i gamla vanor och äter mycket mer igen samt tröstäter i veckorna när sambon inte är hemma. Kommit till gränsen att det inte fungerar längre så jag tog tag i det innan helgen och kommer framöver få en matkasse i veckan från City Gross med recept från Viktväktarna. Sen har jag även återanmält mig hos viktväktarna, mest för att få kontroll på vad jag äter så jag inte stoppar i mig för mycket. För att öka motivationen till träningen så köpte jag två par nya träningstights och en ny träningstopp också i förra veckan.
 
Planen är också att börja långsamt och inte förvänta mig samma resultat som innan. Har inte något tålamod nämligen och blir så besviken när jag inte tar samma vikter nu som innan. Glömmer att man inte tränat på flera veckor och då tar man inte samma vikter som när man tränade som mest. Det blir med andra ord en mjukstart och målet just nu är att bara komma till gymmet och få kontroll över maten. Veckan som kommer blir en utmaning, men jag vet att jag kommer älska det efterråt.
 
Började med ett 45min pass idag där det blev cirkelträning. Jag får lite ångest att jag inte var på gymmet i över en timme, men jag blev varm och svettades samt fick upp pulsen så det var bra. Kan bli lite arg på mig själv att jag får dåligt samvete av att "bara" vara där i 45min, det är ju bättre än inte alls. Körde lite hopprep också för att få upp pulsen, konditionen är inte där den var under sommaren men jag hoppas komma tillbaka. Imorgon tar jag en promenad runt ån eller runt ett par kvarter där jag bor. Det kändes iaf skönt att komma hem efter gymmet idag, så jag går mot rätt håll!
 
Imorgon tar vi en promenad istället. Skönt att komma igång igen!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress