Att tänka på annat
Igår var en riktig pissdag, livet är inte rättvist. Hade ingen energi till något igår kände jag, var mycket nytt på jobbet så ännu mer korvstoppning vilket gör en otroligt seg i huvudet. Sen blev inte dagen bättre av andra tråkiga saker heller. Kände mig helt jävla tom när jag kom hem, men efter många om och men så kom jag iaf i väg till gymmet och körde ett skönt rygg & bröstpass. Tror det var något jag verkligen behövde göra, lyssna på musik och tänka på annat någon timme. Känns i ryggen och bröstet idag dessutom så jag gjorde ett bra pass, ikväll blir det ben & magpass eftersom det brukar vara tungt att köra axlar, triceps och biceps efter rygg/bröstpass. Man får försöka se allt från den ljusa sidan helt enkelt och göra det bästa av det, en dag i taget helt enkelt.
 
Ska sitta och göra lektionspresentationer idag, sen har jag ett möte i eftermiddag innan jag får gå hem. Blir gymmet efter jobbet och sen ska jag sätta mig och läsa igenom lite andra papper angående andra saker jag ska ha hand om på nya jobbet. Fullt ös medvetslös känns det som just nu, kommer troligen få åka till norrköping nästa vecka också för att få lite hjälp av lärarna i nätverk där. Skönt att få lite tips och idéer samt träffa kollegor som undervisar i det ämnet jag ska undervisa i. Känns som man inte hinner med så mycket nu på kvällarna, men det är väl för att man blir så trött i huvudet av allt nytt man lär sig.
 
Har två kontor och imorse gick jag till huset där jag sitter själv. Kände att jag behövde det för att få något gjort och lite har jag faktiskt fått gjort. Ska dock gå över till andra huset nu och äta lunch, är hungrig!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress