Nya livet har börjat
Veckan bara sprang iväg och huvudet har varit någon annanstans. Mellan mån-ons lyckades jag masa mig till gymmet på morgonen, vilket var väldigt skönt faktiskt! Man kom upp i tid och hann göra lite saker här hemma som behövdes, däremot har jag ju skjutit på att ta hand om all skit i vardagsrummet. Haha så jävla illa men jag var så sjukt nervös inför första dagen på jobbet som var i torsdags. Ska försöka ta tag i det här nu innan jag ska bort på middag hos svärföräldrarna och sen blir det bio.
 
Jag har jobbat två dagar nu på nya jobbet, sjukt mycket att ta in och det kommer ta ett tag innan jag känner mig bekväm. Trivs väldigt bra dock och har sköna kollegor så jag hoppas detta kommer bli bra så snart jag är varm i kläderna. Vi får se hur det kommer gå, men det blir vad man gör det till och jag ska försöka göra mitt bästa i alla fall.
 
Ikväll kommer sambon hem till Linköping också efter en kickoff i Norge. Skönt att få hem honom, saknat honom i veckan. Han jobbar hemifrån på måndag så vi hinner ses lite iaf innan han ska åka igen, skönt att han kan göra så faktiskt. Vi var båda bjudna på en kräftskiva igår, men eftersom han var i Norge så åkte jag själv men det var trevligt och kul att träffa lite folk. Jag slutade dessutom tidigt igår så jag hann hem och landa lite innan jag skulle ta pendeln och bussen till Finspång, metropolen själv. Jag är en aning sliten idag om vi säger så, men jag hade väldigt roligt igår vilket jag behövde efter all stress.
 
Sitter och stirrar på alla prylar här hemma, jag borde verkligen få undan skiten men jag orkar inte. Det är bara att börja, gud ge mig styrka.
 
 Fixade naglarna i måndags och guh så bra dem blev! Är verkligen sjukt nöjd, så fiina!
 
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Älskar känslan när man har nyfixade naglar <3

Svar: Jah det är riktigt nice :D <3
Alexandra

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress