Trött & fullstoppad
Kommer hem och däckar varje eftermiddag. Just nu är det verkligen äta, jobba och sova som jag orkar med. Hela huvudet är fullt med ny information och det är som alltid på nya jobb korvstoppning eftersom man ska ta in så mycket nya saker hela tiden. 
 
Jag hade tänkt masa mig till gymmet, i två dagar nu, men jag har verkligen inte haft energin. Däremot känner jag ju att det behövs om jag ska orka med dagarna. Känner mig typ sjuk, haha, kanske för att sambon är hemma just nu med en fet förkylning. Ska ändå masa mig till gymmet idag för det kommer kännas skönt efterråt sen, det vet jag ju. Hade velat tränat på morgonen så man hade hela kvällen på sig att göra saker, men måste gå upp runt halv sex och vara på gymmet strax innan 6 så jag hinner hem och duscha samt äta frukost. Vi får se om jag får tiden att räcka till, behöver i vilket fall som helst börja träna igen.
 
Har inte ens kommit igång med medeltidsklänningen ännu eftersom jag varit så himla trött hela tiden. Hoppas kunna ta tag i den nu. Tyget kom juh för typ 1½ vecka sen, så borde börjat för längesen ;) Mönsterpapper är i allafall inköpt nu så det ska jag pilla med ikväll tänkte jag. Kommer dock behöva be sambon åka och köpa tråd till mig nästa gång han är i Stockholm och ute i Solna hos handelsboden jag handlat i de senaste gångerna.
 
Längtar till helgen nu, ska ner och fira syrran som fyller år också. Idag fyller dock pappsen år :) så ska ringa och gratta honom på lunchen tänkte jag. Vi åker nog bara över dagen på lördag, sambon är sjuk som sagt så jag kanske får åka ensam ner eftersom syrran inte vill att bebisen blir sjuk. Jag behöver nog komma iväg lite och tänka på annat också. Däremot även om sambon är sjuk så är det mysigt att ha honom hemma denna veckan <3
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress