Bellman stafetten imorgon, kbk!
Var väldigt jobbigt att komma upp imorse eftersom jag somnade väldigt sent igår. Stressade upp mig angående flytten, hur vi ska hinna med allt eftersom vi inte är i Linköping i veckorna och hur vi ska flytta allt. Har försökt hitta en städfirma i Linköping och hittat två som kan vara intressanta. Hoppas kunna boka någon av dom till sista veckan i september, men idag fick vi samtal om ett förråd så på torsdag ska vi åka och kolla på det i Sköndal i närheten dit vi ska flytta. Hoppas det är vad vi behöver och att vi får det, hade vart skönt om vi fick det klart så snart som möjligt. Sambon åker till Spanien på kickoff nästa helg så jag har bett mamma komma upp och hjälpa mig packa och hoppas vi kommer packa det sista eftersom målet i helgen är att packa och rensa så mycket som möjligt hela lördagen. Usch, ska inte flytta på flera år efter det här.
 
Tillbaka på jobbet efter semestern nu också och det känns skönt faktiskt. Började med en löprunda med kollegorna för att värma upp inför stafetten vi ska springa imorgon eftermiddag. Ska bli intressant, haha, min första stafett ever och jag hoppas inte springer vilse. 5km är banan och det ska inte vara ett problem eftersom jag mer eller mindre sprungit det varje vecka nu i 4 månader drygt. Målet är 45min, helst under, men runt 45min kommer göra mig nöjd. Vissa springer på halva tiden, men mitt mål är bara att komma runt och att ens anmäla sig till ett lopp är en bedrift i sig. Hade inte hänt om någon hade frågat mig i våras, haha.
 
Tog med mitt nya syprojekt upp men hittills har jag inte hunnit sy på det alls, eller jag har inte fått ro till det. Hoppas kunna fålla lite imorgon när jag kommer hem från stafetten, kommer nog behöva varva ner lite så då passar det riktigt bra med att sy. Borde sytt ikväll för att varva ner, men jag har legat i sängen och lyssnat på medeltidsmusik och bara slösurfat, det har funkat OK det också. Nu bingen dock!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress