Semestern är till ända
Tillbaka i Stockholm efter 2½ veckas semster! Det var trångt på tunnelbanan och man kände, jaha back home och trängas med folk. Men när vi kom av på medis och upp ur tunnelbanan så kändes det faktiskt riktigt skönt att vara tillbaka i Stockholm igen. Jag ska inte ljuga, vi hade inte flyttat förra året om vi hade haft en lägenhet att bo kvar i. Det känns i vilket fall som helst helt underbart att vi äntligen ska flytta till en lägenhet som är vår EGNA, där jag inte behöver vara orolig 24/7 över att saker ska gå sönder etc. Jag skrev på alla papper idag och imorgon på väg till jobbet så ska jag posta dom till hyresvärden, alltså jag är så himla glad! Äntligen, nu ska vi bara lida igenom flytten och allt sånt, men sen.. gud förbjude oss om vi flyttar inom ett år igen. Jag tänker inte flytta på minst 3 år efter det här!
 
 
Semestern har bland annat tillbringats nere i Vinslöv hos underbara Mickis, tog oss bara 7 år att ses igen haha. Känns dock som vi sågs för en månad sen men det är ju för att vi dagligen pratar i telefon med varandra. Jag och sambon tog tåget ner till Hässleholm och blev hämtade på stationen. Så himla roligt att träffas igen och vi hade så himla roligt de dagarna vi var nere. Restaurangbesök, kortspel, grillning och brädspel fram till 4 på morgonen haha! Sedan ett besök på Kiviks musteri och så besteg vi Stens huvud, i ballerinas haha, inte mitt bästa val av skor men upp kom vi iaf. Perfekta dagar och otroligt roligt att ses igen, hoppas vi kan boka in något snart igen.
 
Veckan innan vi åkte till skåne så var mannen i Holland och jag tog en sväng ner till familjen i småland. Mamma och jag tog chansen och löptränade tillsammans uppe i axamo. Tyvärr kunde vi inte bada pågrund av att det var bajsbakterier i vattnet, men vi hoppade i poolen istället när vi kom hem. Tog chansen att bada i den så mycket som möjligt när jag var nere och hälsade på, umgicks med familjen och sen träffade några tjejkompisar också som jag inte sett på länge. Lyckade dagar innan jag åkte hem och väntade in mannen som kom hem från Holland. Vi såg på serier och käkade skräpmat, gjorde så lite som möjligt helt enkelt vilket vi både behövde efter all stress med lägenheter. Eftersom vi inte åkte på medeltidsveckan så var vi bara hemma och gjorde typ ingenting vilket faktiskt var skönt på ett sätt, vi behövde det båda två. Jag har som mest löptränat, men annars inte mycket mer faktiskt. Sprang runt ån dagarna innan vi åkte till skåne, riktigt skönt att komma ut även om det regnade vid två tillfällen.
 
Imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller. Ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka igen och komma in i rutinerna. Jag och karln har även bestämt oss för att sluta helt med läsk, godis och chips nu. Dels för att spara pengar men framför allt för att vi båda lagt på oss lite och behöver bli mer hälsosamma. Kommer bli hårt och tufft, speciellt för mig som är så sockerberoende men jag ska verkligen klara det. Måste även tänka på att inte äta frallor/bagels till frukost nu på jobbet, blir kvarg istället och viktväktarnas färdigmat tills vi kan laga egna lådor att ha med till jobbet. Imorgon blir det nog löpträning, vi ska springa stafett på onsdag så jag måste ju springa imorgon och tisdag för att värma upp nu känner jag haha, kommer nog gå bra!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress