Fredag . Frissan . Gymmet
Äntligen fredag igen och idag kommer min andra hälft hem igen efter 2 veckor borta. Saknat honom väldigt mycket, det ska bli skönt att ha honom hemma ett par dagar nu. När jag gick upp imorse var det även dax för vägning eftersom jag har min vägdag på fredagar. Var rädd för ett plus då jag inte alls skött mig denna veckan utan ätit massa socker (kakor etc på jobbet), men vågen visade -0,4kg och det är jag ändå nöjd med efter denna veckan.
Fick sånt sug på korv med mos igår så jag stekte kalkonkorv och gjorde eget potatismos när jag kom hem från jobbet igår. Så jäkla gott med lite lingonsylt till det också, hade med det till lunch idag med. Enkelt och gott, göra eget mos tar inte lång tid och det är betydligt godare än pulvermos. Ibland är det de enklaste rätterna som är de godaste vissa dagar.
Efter jobbet ska jag hem och ta det lite lugnt för jag ska vara hos frissan klockan 17 och efter det ska jag till gymmet och träna. Idag är det ben/magpass som jag ser fram emot, tänkte att om jag går lite senare så kanske det inte är så mycket folk. Sena träningspass kan vara väldigt skönt ibland faktiskt, sen ska jag försöka komma på något att äta till middag. Det är lite tunnt på idéer just nu, vet inte riktigt vad jag vill äta och av erfarenhet så har jag väldigt dåligt tålamod efter gymmet för jag blir ju så förbannat hungrig, börjat med mina proteinshakes för att jag inte ska köpa godis eller annat när jag handlar på vägen hem.
Ikväll blir det lugnt framför TVn med min andra hälft. Vi tänkte se någon film och bara ta det lugnt ikväll hemma i soffan tillsammans. Pensionär som jag är när det kommer till TV så ska jag ju såklart se På Spåret ikväll också, det är en viktig fredagsunderhållning i mitt liv. Det och Antikrundan som jag har 2 avsnitt att ta igen utav av.
Hoppas ni får en mysig fredagskväll och helg :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress