ny vecka . gymmet
Måndag igen och dax för en ny vecka igen. Sambon åkte till Sthlm igår igen, tur det snart är fredag igen men då är det jag som åker till storstan istället för att han kommer hem eftersom han fyller år och det ska firas. Vi gjorde så lite som möjligt i helgen. I fredags låg vi i soffan hela kvällen med varsitt glas vin och kollade på "På Spåret" och en standup. Väldigt skönt att inte göra någonting annat, jag hade en tuff jobbvecka så det var skönt att göra så lite som möjligt. Innan han kom hem så hann jag med ett gympass och besöka frisören, äntligen ny färg i håret och sen klippte vi till det.
Vi har inte gjort så mycket under helgen, jag har varit riktigt trött och inte orkat göra något. Inte suttit vid datorn heller. Vi tog en promenad på stan dock och köpte lite ost samt chark som vi hade till middag och kollade på Mello. Annars var det inte många knop i lördags, men det är ganska skönt det också ibland. Igår så tvättade vi lite och sen drog jag till gymmet innan sambon skulle ta tåget till Sthlm igen. Hann pussas lite när jag kom hem innan han åkte, sen parkerade jag mig i soffan med färgbomb i håret för att bättra på den lila färgen och tvättade lite till innan jag gick och la mig i sängen och läste bok.
Träningen igår vart ett pass med lite allt möjligt. Körde det mesta förutom ben, jag har inte kommit till skott än och gjort ett träningsschema. Måste få det klart så jag får lite rutin på övningarna, men det var tomt på gymmet igår kväll och det var riktigt skönt att man faktiskt inte behövde köa och trängas för att använda vikter etc. Idag kommer det troligen vara fullt eftersom det är måndag, jag skulle vilja träna senare men det kan jag inte för då kan jag inte somna.
Nu taggar vi ny vecka. Det går sådär med maten, men jag försöker hela tiden sköta mig. Men på något sätt bryr jag mig inte tillräckligt. Dock hände en sak under helgen som fick mig att inse att det är dax att skärpa sig.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress