♪ Beats to the sound of silence ♪
Varit hemma i Jönköping över helgen och umgåtts med familjen, tog en shoppingrunda på stan med mamma och syrran bland annat. Tog ett par glas i fredags med några kompisar också, kul och komma ut lite och prata om allt annat än jobb. Stillsam helg, det enda som saknades var min andra hälft men han har varit i Prag över helgen och flyger till Stockholm idag. På fredag kommer han hem igen, äntligen, går och längtar ihjäl mig här hemma. 7 år firar vi iår och det är väldigt fint tycker jag att vi saknar varandra så mycket fortfarande när vi är ifrån varandra efter så lång tid tillsammans.
Ny vecka innebär nya pass på gymmet och även hård diciplin på mat från och med nu. Jag har sjukt svårt att inte köpa något till kaffet när man går med kollegorna till Hemköp. Bunkrat upp med riskakor som mellanmål och lyckades låta bli att handla skräp nu när jag köpte mjölk till kaffet eftersom bl.a. jag har köket denna veckan. Sen vart det en felix soppa, den som hade minst SP vilket var den skånska grönsakssoppan. Fisksoppan från felix är hur god som helst men den låg på 17SP och den jag köpte låg på 10SP såatte det var ju bara att gilla läget ;)
Måndagar brukar innebära gymmet, men jag ska äta middag med sambons familj efter jobbet så det blir ingen träning idag. Imorgon kör vi istället veckans första pass, håller på att skriva ett strukturerat schema med vilka övningar jag ska köra på varje pass. Får till 3-4 pass i veckan och då vill jag få lite struktur på vilka grupper jag tränar. Har kört alla muskelgrupper varje pass typ nu i flera veckor, men eftersom jag kommit igång med gymmet nu så tar vi tag i nästa del och det är som sagt träningsschema.
På tal om något helt annat så vill jag ta en weekend nu under våren med min andra hälft och har börjat kolla runt lite. Paris ligger högst upp på listan just nu, men jag har även kollat in Rom och London. Vi har inte åkt utomlands tillsammans än, haha, vart på Malta 2ggr utan honom. Så iår hoppas vi på att åka iväg tillsammans :) Vi får se vad det blir helt enkelt.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress